logo-kersten
 

Twee gegunde aanbestedingen: CZ Zorgkantoor & Oude IJsselstreek

Kersten Hulpmiddelen zal de komende jaren partner zijn voor CZ Zorgkantoor en de regio Oude IJsselstreek. Naar aanleiding van een aanbesteding werden beide contracten gegund aan Kersten Hulpmiddelen.

Depothouder WLZ voor CZ Zorgkantoor
Kersten Hulpmiddelen zal vanaf 2020 wederom depothouder WLZ zijn voor CZ Zorgkantoor. De afgelopen jaren vervulde Kersten deze rol al voor CZ. Omdat het contract afliep werd de aanbesteding opnieuw uitgeschreven waarbij Kersten als beste leverancier naar voren kwam.
Kersten kreeg zodoende het grootste perceel (Zuidoost Brabant en Zuid-Limburg) gegund. Als depothouder voor CZ Zorgkantoor, zal Kersten individuele mobiliteitshulpmiddelen beheren. Dit zijn bijvoorbeeld (elektrische) rolstoelen en hulpaandrijving, maar ook WMO hulpmiddelen voor cliënten die in een instelling verblijven. Hierbij valt te denken aan aangepaste (driewiel)fietsen, aankoppelbare fietsdelen of handbikes, scootmobielen, aangepaste wandelwagens, buggy’s en autostoeltjes.

Levering, keuring & onderhoud WMO hulpmiddelen Oude IJsselstreek
Met ingang van 1 november 2019,. zal Kersten Hulpmiddelen een van de twee leveranciers van hulpmiddelen zijn voor de gemeenten: Berkelland, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Ook bekend als de Achterhoek. Kersten zal voor deze regio WMO hulpmiddelen leveren en compleet beheren. Dat houdt in dat Kersten de hulpmiddelen periodiek keurt, beheert en preventief en correctief onderhoud verricht.