Onze mensen

Onze mensen maken het verschil. Ze zijn de sleutel tot ons succes, en de sleutel als het gaat om tevreden klanten. Inmiddels zijn we met bijna 650 medewerkers, op meer dan 13 locaties op meer dan 23 vestigingen.

Onze mensen

Wij zijn inclusief

Inclusief ondernemen zit in ons DNA. Bij Kersten Hulpmiddelen werken circa 650 medewerkers, waarvan 10% met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zichtbaar en onzichtbaar. Wij zijn trots dat we tot de 10% meest inclusieve organisaties van Nederland behoren.

Meer weten > >

Zo werken wij

Bij Kersten Hulpmiddelen hechten we belang aan onze kernwaarden. Ze vertellen je meer over onze bedrijfscultuur, maar bovenal over onze mensen, die samen de signatuur, de ziel, van Kersten vormen.

Meer weten > >

Het draait om mensen.

Kersten Leert!

Bij Kersten zijn we nooit uitgeleerd, want leren is vooruitgang. In ons werkveld en op de werkvloer leren we door te doen en leren we van elkaar. Daarnaast investeren we veel in vakinhoudelijke trainingen.

Meer weten > >

Verhalen over ons uit de praktijk

Wat zeggen anderen over Kersten Hulpmiddelen? Op deze plek lees je naast het laatste nieuws ook interviews en praktijkverhalen over ons en onze partners.

Meer weten > >

Onze organisatie

Wilt u met ons kennismaken?

Heeft u een algemene vraag of heeft u uit de bovenstaande opties geen keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen