Over ons

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

Het draait om mensen

Bij Kersten Hulpmiddelen kijken we altijd naar de mens achter het hulpmiddel. Want bij ons draait het om mensen. We hebben aandacht voor de gebruikers van onze hulpmiddelen, maar ook voor de mensen die voor hen zorgen, de zorgprofessionals, zorginkopers en natuurlijk onze eigen mensen.

Meer weten > >

Missie & visie

Bij Kersten Hulpmiddelen willen we een verschil maken in het leven van mensen, jong en oud, die te maken krijgen met een fysieke beperking. Het ontwikkelen van excellente hulpmiddelenzorg binnen een duurzaam en mensgericht zorglandschap is onze stip op de horizon.

Meer weten > >

Het draait om mensen.

Social return

Social return zit in ons DNA, want bij ons draait het om mensen. Zo creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zetten we onze hulpmiddelen ook vaak in bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Kersten krijgt iedereen een kans en doet iedereen mee.

Meer weten > >

Kersten Groen

Onze ambities om bij te dragen aan een beter milieu en een duurzame samenleving zijn serieus. Het feit dat we als eerste hulpmiddelenleverancier de Green Deal hebben ondertekend onderstreept dat niet alleen, maar geeft ook aan dat we op dit gebied voorloper zijn.

Meer weten > >

Samen met partners

We zijn voortdurend op zoek naar duurzame samenwerkingen met als uiteindelijke doel om onze klanten optimaal te bedienen. Van samenwerkingen rondom innovatieve producten tot partnerships rondom zorgprocessen in de meest brede zin van het woord: we doen het samen.

Meer weten > >

Kersten Doet!

Geïnspireerd door de landelijke vrijwilligersactie NL Doet hebben wij Kersten Doet! in het leven geroepen. Een speciaal programma voor onze klanten, door onze medewerkers. Het doel: verbinden en aandacht hebben voor elkaar.

Meer weten > >

Het draait om mensen.

Kwaliteit & veiligheid

Binnen Kersten zijn we gecertificeerd volgens meerdere ISO-normeringen en overige keurmerken. Dat betekent dat onze gebruikers en zorgprofessionals kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten en diensten.

Meer weten > >

Geschiedenis

Onze geschiedenis maakt wie we tot op de dag van vandaag zijn. Van een regionale speler zijn we uitgegroeid tot een landelijke hulpmiddelenleverancier. Oprechte aandacht voor al onze klanten is hierbij altijd ons uitgangspunt geweest.

Meer weten > >

Onze mensen

Wilt u met ons kennismaken?

Heeft u een algemene vraag of heeft u uit de bovenstaande opties geen keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen