Hulpmiddel aanvragen

Bij een blessure, rondom de bevalling, bij thuisrevalidatie of door ziekte kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. In de meeste gevallen kunt u deze kosteloos lenen. Hulpmiddelenzorg valt onder de basisverzekering. Kersten werkt samen met alle zorgverzekeraars. We kunnen u dus altijd helpen.

Hulpmiddel aanvragen

Hulpmiddel Aanvragen
Wilt u een hulpmiddel lenen of huren als particulier of vanuit een organisatie?
Uw contactgegevens

Gegevens organisatie

Straat + huisnummer
Contactgegevens verzekerde

Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnummer
Postcode
Stad
Indien er een mobiel telefoonnummer wordt ingevuld, ontvangt u een dag voor de leverdatum een SMS-bericht met informatie over het tijdstip van levering of afhalen.
Hulpmiddelen

Welk soort hulpmiddel wilt u aanvragen?
Meerdere opties mogelijk.
Bedaccessoires
Douche- en toiletartikel
Rolstoel
Transferhulpmiddel
Overig
Levering

(maandag t/m vrijdag): Voor spoed en leveringen in het weekend kunt u telefonisch contact opnemen met 088-0009488
Contactgegevens aanvrager

Vul hier uw e-mailadres in voor de ontvangstbevestiging.

Hulpmiddel lenen of huren

Wilt u een hulpmiddel aanvragen? De vergoeding verloopt via uw zorgverzekeraar. De meeste hulpmiddelen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Op vertoon van uw zorgpas en een geldig legitimatiebewijs kunt u kleine hulpmiddelen bij één van onze uitleenpunten direct meenemen.

Het kan zijn dat u het hulpmiddel langer dan de ‘reguliere’ uitleenperiode nodig heeft. Afhankelijk van het soort hulpmiddel zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden. Soms kan u het hulpmiddel blijven gebruiken met een aanvullende indicatie via uw zorgverzekeraar. In andere gevallen kan de gemeente u helpen via de Wmo. Een andere optie is om het hulpmiddel voor eigen rekening huren. Wij denken graag met u mee om u te adviseren wat het beste bij uw situatie past.

Levering van uw aangevraagde hulpmiddel

Kleine hulpmiddelen zoals een toiletstoel, douchestoel, bedverhogers, rolstoel, rugsteun en kraamhulpmiddelen zijn vaak direct mee te nemen bij onze uitleenpunten. Het is ook geen probleem om hulpmiddelen aan huis te bezorgen. Bij spoed kan dit zelfs binnen 24 uur. We overleggen vooraf wat voor u het meest geschikte aflevermoment is.

Uitleenpunten hulpmiddelen

Regel direct

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Heeft u een algemene vraag of heeft u uit de bovenstaande opties geen keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Of bel mij terug. Dan wordt u zo snel mogelijk terug gebeld.

Contact opnemen
Hulp nodig bij uw aanvraag?