Ziekenhuis

Onze kennis en ervaring over hulpmiddelen kan worden ingezet om een ziekenhuis te ontzorgen. Wij denken mee over het inkopen, vernieuwen, onderhouden, beheren en reinigen van hulpmiddelen. Wij bieden diverse diensten en kijken samen naar wat uw organisatie nodig heeft. Dat heet partnerschap.

Ziekenhuis

Onze diensten om u te ontzorgen

Samen met de transferafdeling en thuiszorg

In samenwerking met de transferafdelingen kunnen we uw patiënt met de juiste hulpmiddelen ondersteunen in zijn of haar thuissituatie. Dit doen we geregeld in nauwe samenwerking met de thuiszorg in uw regio. Zo kan een patiënt snel en verantwoord naar huis voor verder herstel.

Samen met de transferafdeling en thuiszorg

Ontzorgen van uw organisatie

Wij werken altijd met vaste service teams op een locatie bij u in de buurt. Binnen een samenwerking hechten we veel waarde aan transparantie. Als klant van Kersten krijgt u toegang tot ons portaal zodat u goed inzicht heeft van de actuele status van hulpmiddelen.

Ga naar ons Kersten portaal >
Ontzorgen van uw organisatie

Een partner die meedenkt

Wij leveren de kwaliteitshulpmiddelen voor uw ziekenhuis. Naast ondersteuning op het gebied van onderhoud, denken wij mee over vervanging, uitbreiding en eventuele wijzigingen. Daarnaast garanderen wij snelle levering van hulpmiddelen in geval van spoed.

Een partner die meedenkt

Geriatrische Revalidatie Zorg

Start uw patiënt met revalideren in het ziekenhuis? Maak dan gebruik van de inzet van een GRZ rolstoel van Kersten Hulpmiddelen. Deze kan worden meegenomen bij verdere revalidatie in een zorginstelling.

Meer weten >
Geriatrische Revalidatie Zorg

Heeft uw patiënt een hulpmiddel nodig ter revalidatie?

Uw patiënt kan een hulpmiddel via Kersten lenen die wordt vergoed via de zorgverzekering.

Hulpmiddel aanvragen