Keuring & onderhoud

Om de veiligheid van onze hulpmiddelen te garanderen, worden deze in lijn met de wettelijke eisen jaarlijks gekeurd. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw hulpmiddel. Naast een keuring voeren wij ook preventief onderhoud uit. We proberen dit altijd te combineren. Zo gaat het hulpmiddel veilig én langer mee.

Keuring & onderhoud

Samen zorgen voor uw hulpmiddelen

Een jaarlijkse keuring is tevens een goed moment om een vrijblijvend adviesrapport op te maken. Hierin denken wij mee in hoe u de investeringskosten het beste kunt verspreiden, om zo uw hulpmiddelenbestand in goede conditie te houden. Wij werken

volgens de wettelijk geldende richtlijnen: NEN3140, NEN7506 & MDR. Onze medewerkers worden hier continu in geschoold zodat ze op de hoogte zijn van de juiste richtlijnen. Het onderhoud wordt uitgevoerd op basis van de geldende protocollen van de fabrikant.

Zo ziet een samenwerking eruit

Voordat wij beginnen aan de keuringsronde hebben we met u een startgesprek waarin we de belangrijkste punten bespreken om zo een soepele en vlotte keuring uit te kunnen voeren. Zijn uw hulpmiddelen al eerder door ons gekeurd of onderhouden? Dan geven wij een seintje wanneer dit weer nodig is. Daarvoor zijn we partners.

Zo ziet een samenwerking eruit

Heeft u een vraag over eigen of gehuurde hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een tillift of bed? Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Vestiging Roermond

Vestiging Rogat

Vestiging Waalwijk

Heeft u een vraag over een hulpmiddel zoals bijvoorbeeld een rolstoel?
Neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Vestiging Roermond

Vestiging Almelo

Vestiging Haarlem

Vestiging Amersfoort

GRZ rolstoelen

Onze diensten

Wij zijn een verlengstuk van uw organisatie

Reparatie aanvragen?

Wilt u uw hulpmiddel laten repareren? Of wilt u graag een onderhoudsbeurt aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Reparatie of onderhoud aanvragen