Thuiszorg

Naar de cliënt toe is de thuiszorg vaak de schakel en adviseur over welke hulpmiddelen er zijn, hoe je dit regelt en op wat voor manier hulpmiddelen kunnen bijdragen aan het behoud van zelfregie. Kersten Hulpmiddelen kan worden ingezet als partner en verlengstuk van de thuiszorg.

Thuiszorg

Partner voor thuiszorg en wijkverpleging

Thuiszorg en hulpmiddelen

De trend om langer thuis te blijven wonen zorgt ervoor dat het werk van een thuiszorgmedewerker complexer is geworden. Er wordt daardoor ook vaker en uitgebreider een beroep gedaan op hulpmiddelen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen en adviseren.

Thuiszorg en hulpmiddelen

Wij verzorgen ook uitleen

We leveren hulpmiddelen voor kortdurende uitleen voor in de thuissituatie aan de gebruiker en denken mee met u als zorgprofessional. Zo kunnen we samen maximale ondersteuning bieden aan de cliënt thuis.

Wij verzorgen ook uitleen

Wij delen onze kennis

Leer hoe hulpmiddelen kunnen ondersteunen in het dagelijkse werk. Meld u nu aan voor één van onze trainingen over verantwoord tillen of kom alles te weten over AD materiaal.

Bekijk onze trainingen >
Wij delen onze kennis

Samen goede zorg voor thuis regelen

“De juiste hulpmiddelen zijn van wezenlijk belang voor goede arbeidsomstandigheden van zorgmedewerkers en om binnen ARBO- richtlijnen te kunnen blijven werken.“

Meer weten >
Samen goede zorg voor thuis regelen

Hulpmiddelen

Direct een hulpmiddel regelen?

Wilt u een hulpmiddel aanvragen voor uw cliënt? Dat kan eenvoudig via ons. Wij regelen de vergoeding van een hulpmiddel direct met de zorgverzekeraar van uw cliënt.

Vraag een hulpmiddel aan