Kraamzorg

Als kraamzorgprofessional staat de zorg voor moeder en kind voorop. Goede hulpmiddelen zijn onmisbaar rondom de bevalling. We leveren niet alleen kraamhulpmiddelen aan toekomstige moeders, wij zijn er ook om de kraamzorg te ondersteunen.

Kraamzorg

Partner voor kraamzorgprofessionals

Wij zijn er ook voor de kraamzorgprofessional. Bijvoorbeeld met advies en training over hulpmiddelen die u (fysiek) kunnen ondersteunen in je dagelijkse werk. Vaak voldoen de klossen onder het bed. Soms kan een hoog-laag bed een uitkomst bieden. Of is er sprake van een medische noodzaak en moeten we op zoek naar een andere oplossing. Wij denken graag mee en adviseren jou en je cliënten.

Partner voor kraamzorgprofessionals

Vraag onze kraamfolderhouder aan

Met onze kraamfolder help je aanstaande ouders met het op tijd in huis halen van hulpmiddel(en) en kunnen zij zich verheugen op de komst van de baby, Vraag het nu kosteloos en vrijblijvend aan.

vraag nu aan

Goed voorbereid op de bevalling

In verwachting? Wist je dat je vanuit je zorgverzekeraar standaard en kosteloos bedklossen, een rugsteun en douchestoel kunt lenen? Bekijk ons assortiment kraamhulpmiddelen en vraag het direct aan.

Vraag nu aan
Goed voorbereid op de bevalling

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Heeft u een algemene vraag of adviesvraag waarbij wij u kunnen helpen? Kersten is er voor alle zorgprofessionals. Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Heeft u niet gevonden wat u zocht?