Betere zorg door duurzame samenwerkingen

Samenwerken met partners is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Want om een standaard voor excellente en efficiënte hulpmiddelenzorg neer te zetten en onderdeel uit te maken van een duurzaam en mensgericht zorglandschap, zullen we krachten moeten bundelen. Daarom doen we het met elkaar. Nu, en in de toekomst.

Door het aangaan van duurzame samenwerkingen kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Daarom werken we onder meer samen met diverse leveranciers om innovatieve producten op de markt te introduceren. Slimme producten die bijvoorbeeld bijdragen aan ergonomisch werken of slimmer werken in het belang van de klant. Of innovatieve producten die bijdragen aan onze duurzame doelstellingen.

Naast samenwerkingen rondom zorgprocessen, gaan we directe samenwerkingen in de gehele zorgketen aan. Zo werken we vanuit de social return gedachte nauw samen met sociale werkplaatsen door heel Nederland. Een mooi voorbeeld is een samenwerking met SW-bedrijven waarbij zij bruikbare onderdelen zoals wielen en beensteunen van teruggekomen voorzieningen afhalen en opknappen. Wij kunnen die onderdelen vervolgens opnieuw gebruiken. Samenwerkingen met lokale zorgondernemers zijn eveneens aan de orde van de dag. Voor meer informatie over onze waardevolle partnerships met lokale zorgondernemers kun je op deze pagina verder lezen. Meer informatie over onze samenwerking met ledenorganisaties is op deze pagina te vinden.

Samen met maatschappelijke partners

Ook werken we samen met maatschappelijke platforms zoals de Green deal en diverse patiëntenorganisaties, naast samenwerkingen in en binnen onze branche. We zijn lid van de branchevereniging Firevaned en zijn actief in verschillende commissies. Het delen van kennis en het behartigen van belangen is van groot belang om onze missie en visie te verwezenlijken. En om zo het verschil te kunnen maken voor onze klanten, om wie het draait.