Samenwerkingspartners

Goede zorg is opgebouwd uit vele schakels. Samenwerking is dan ook essentieel. Bij Kersten werken we graag samen met allerlei soorten organisaties en bedrijven om onze particuliere klanten optimaal te kunnen bedienen.

Samenwerkingspartners

MaxVitaal - Emmeloord

MaxVitaal – Emmeloord

In 2014 is Ronnie Prins, samen met een compagnon, MaxVitaal gestart. Het onderliggende idee was om de lokale ouderen te helpen, met de focus op lokaal. Dat ging al vrij snel erg goed.

Lees Meer >
Zorgoutlet De Betue - Anna Paulowna

Zorgoutlet De Betue – Anna Paulowna

“Zorgoutlet De Betue, dat ben ik, Paul de Betue. Als zorg- en hulpmiddelenleverancier wil ik een totaalaanbod leveren aan mensen die tijdelijk of langer een hulpmiddel nodig hebben: van traplift tot scootmobiel. Dat doen wij in Hollands Kroon, Schagen en Den Helder.”

Lees Meer >
Helfrich Compressiezorg - Surhuisterveen

Helfrich Compressiezorg – Surhuisterveen

Helfrich compressiezorg is bekend tot ver buiten Surhuisterveen. Dat zal vast te maken hebben met het feit dat het bedrijf al in 1906 is gestart met een drogisterij. Inmiddels staat Klaas Helfrich als vierde generatie aan het roer en heeft hij recentelijk zijn activiteiten verbreed met een uitleenpunt voor Kersten.

Lees Meer >
De Graaf Mobiliteit & Welzijn - Hoogwoud & Amsterdam

De Graaf Mobiliteit & Welzijn – Hoogwoud & Amsterdam

De Graaf Mobiliteit & Welzijn is dé specialist die u langer mobiel houdt. U kunt er terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, (elektrische-) rolstoelen, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw zelfstandigheid en vrijheid bevorderen.

Lees Meer >
Ledenvereniging Thuishotel

Ledenvereniging Thuishotel

Thuiszorgorganisatie Zuidwest Friesland/Antonius Zorggroep

Lees Meer >
Ledenvereniging Thuisleven

Ledenvereniging Thuisleven

Thuiszorgorganisatie Het Friese Land

Lees Meer >

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Form