Samenwerkingspartners

Goede zorg is opgebouwd uit vele schakels. Samenwerking is dan ook essentieel. Bij Kersten werken we graag samen met allerlei soorten organisaties en bedrijven om onze particuliere klanten optimaal te kunnen bedienen.

Samenwerkingspartners

Samen met lokale ondernemers

Binnen ons landelijke uitleenpuntennetwerk werken we graag samen met gedreven lokale zorgondernemers. Zij vervullen ieder op hun eigen manier een rol binnen de regio. Het aanbieden van tijdelijke zorghulpmiddelen is een aanvulling op hun dienstverlening, waarvan een gebruiker direct zijn of haar voordeel kan doen. Korte lijnen, advies en een persoonlijke benadering; dat is wat ons verbindt met deze ondernemers.

MaxVitaal - Emmeloord

MaxVitaal – Emmeloord

In 2014 is Ronnie Prins, samen met een compagnon, MaxVitaal gestart. Het onderliggende idee was om de lokale ouderen te helpen, met de focus op lokaal. Dat ging al vrij snel erg goed.

Lees Meer >
Zorgoutlet De Betue - Anna Paulowna

Zorgoutlet De Betue – Anna Paulowna

“Zorgoutlet De Betue, dat ben ik, Paul de Betue. Als zorg- en hulpmiddelenleverancier wil ik een totaalaanbod leveren aan mensen die tijdelijk of langer een hulpmiddel nodig hebben: van traplift tot scootmobiel. Dat doen wij in Hollands Kroon, Schagen en Den Helder.”

Lees Meer >
Helfrich Compressiezorg - Surhuisterveen

Helfrich Compressiezorg – Surhuisterveen

Helfrich compressiezorg is bekend tot ver buiten Surhuisterveen. Dat zal vast te maken hebben met het feit dat het bedrijf al in 1906 is gestart met een drogisterij. Inmiddels staat Klaas Helfrich als vierde generatie aan het roer en heeft hij recentelijk zijn activiteiten verbreed met een uitleenpunt voor Kersten.

Lees Meer >
De Graaf Mobiliteit & Welzijn - Hoogwoud & Amsterdam

De Graaf Mobiliteit & Welzijn – Hoogwoud & Amsterdam

De Graaf Mobiliteit & Welzijn is dé specialist die u langer mobiel houdt. U kunt er terecht voor rollators, scootmobielen, brommobielen, (elektrische-) rolstoelen, wandelstokken, sta-op stoelen en nog veel meer producten die uw zelfstandigheid en vrijheid bevorderen.

Lees Meer >

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Form