Geschreven door: Sander

Datum: 23-04-2024

Reilof van Haren, die als Wmo vestigingsmanager verantwoordelijk is voor de uitvoering van beide contracten, deelt zijn trots: “Fijn dat we deze twee contracten gegund hebben gekregen. Weer twee nieuwe gemeentes die voor Kersten kiezen. Wij hebben ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Onze slogan is: Het draait om mensen. Dat is een belofte die we ook doen aan de nieuwe klanten uit Eindhoven en de Westelijke Mijnstreek die voor ons gaan kiezen. We zullen ons dan ook als team volledig inzetten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Wat betekent dit voor gebruikers?

Inwoners van Eindhoven en Beek, Sittard-Geleen en Stein die overstappen naar Kersten, houden hun huidige hulpmiddel. Kersten neemt de service en het onderhoud van het hulpmiddel over van de huidige leverancier. In de komende tijd worden de mensen die overstappen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een servicecheck, gewoon bij hen thuis. En uiteraard zijn toekomstige nieuwe gebruikers van hulpmiddelen van harte welkom. In al deze gemeentes geldt keuzevrijheid, elke Wmo hulpmiddelen gebruiker mag zijn eigen keuze maken uit verschillende leveranciers.

Speciale informatiepagina voor Eindhoven en de Westelijke Mijnstreek

Voor de inwoners van Eindhoven en de Westelijke Mijnstreek (Beek, Sittard-Geleen en Stein) hebben we speciale informatiepagina’s opgesteld met de direct contactgegevens van de vestiging, aanvullende informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over de Wmo.

Deze pagina’s zijn te vinden op:

www.kerstenhulpmiddelen.nl/eindhoven

www.kerstenhulpmiddelen.nl/westelijke-mijnstreek

Het draait om mensen

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn er voor iedereen, of het nu gaat om zorgprofessionals, individuele gebruikers via de Wmo, of voor tijdelijk uitleen via ons landelijk netwerk van uitleenpunten. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel; we streven voortdurend naar de beste service en de meest passende oplossingen voor onze klanten. Uiteindelijk draait het om de mens achter het hulpmiddel.

Naast Kersten Hulpmiddelen is het contract in Eindhoven ook gegund aan Medipoint, Meyra en Welzorg. In de Westelijke Mijnstreek is Meyra de andere hulpmiddelenleverancier.