Geschreven door: Sander

Datum: 26-03-2024

Vestigingsmanager Gert-Jan den Boer, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van dit contract, is trots: “Dit contract is een waardevolle uitbreiding van ons werkgebied. We zijn blij dat we de gemeente Delft mogen verwelkomen. We kijken uit naar de samenwerking met de gemeente en natuurlijk de gebruikers van de hulpmiddelen. Bij Kersten staat de mens centraal en zoeken we altijd naar de beste oplossing voor iedereen. Wij zullen  ons voor de volle 100% inzetten voor de inwoners van Delft”.

Wat verandert er voor gebruikers?

Voor inwoners van Delft die eerder gebruik maakten van de dienstverlening van een andere leverancier en overstappen naar Kersten, verandert er weinig. Zij kunnen gewoon gebruik blijven maken van hun huidige hulpmiddel(en). Vanaf 1 april zal Kersten de service en het onderhoud overnemen. In de komende periode worden deze mensen benaderd voor een kennismaking en een servicecheck. Nieuwe gebruikers zijn hulpmiddelen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen hun Wmo consulent laten weten dat zij Kersten als hun leverancier van hulpmiddelen willen.

Speciale informatiepagina voor Delft

Voor inwoners van Delft is er een speciale informatiepagina beschikbaar met contactgegevens van de vestiging, extra informatie en antwoorden op veel gestelde vragen over de Wmo. Deze pagina is te vinden op kerstenhulpmiddelen.nl/delft.

De mens centraal

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We staan klaar voor iedereen, van zorgprofessional tot particuliere gebruiker via de Wmo of via ons landelijke netwerk van uitleenpunten. Klanttevredenheid staat voorop; we streven altijd naar de beste service en de juiste oplossingen voor onze klanten. Uiteindelijk gaat het om de mens achter het hulpmiddel.

Naast Kersten Hulpmiddelen is het contract ook aan Medipoint gegund.