Afgelopen week is het college van B&W van Nijkerk op bezoek geweest, samen met een delegatie van sociale werkvoorziening Inclusief Gresbo op onze vestiging in Nijkerk. Dit in het kader van “Het college on tour”.

Onder het genot van een stukje Limburge vlaai hebben we onze bezoekers mee mogen nemen binnen de activiteiten van Kersten en hen kunnen enthousiasmeren over het depothouderschap gericht op het Zilveren Kruis.

Ze waren oprecht geïnteresseerd over de wijze waarop wij omgaan met het hergebruik van onze voorzieningen en het geheel vorm geven. Ook de manier waarop we invulling geven aan ons social returnbeleid sluit 100% aan bij de gedachtegang van de huidige Participatiewet. Maar liefst 7 medewerkers van Inclusief Gresbo zijn werkzaam vanuit een groepsdetachering binnen Nijkerk. Daarnaast helpen we 2 kandidaten vanuit de gemeente op weg binnen hun participatie vanuit een reguliere bedrijfsomgeving.

Het was een meerwaarde om onze bedrijfsfilosofie vanuit de praktijk te mogen vertellen. Met medewerking van onze eigen collega’s!  Met trots sluiten we deze dag af!