Geschreven door: anastasia

Datum: 09-09-2021

Weert – 2 september 2021 – Om kleine reparaties aan uw Wmo-hulpmiddel snel op te lossen, is het vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van het speciaal voor de inwoners van Weert gecreëerd Kersten Hulpmiddelen Servicepunt. Het servicepunt is gevestigd in het Keenter Hart op het St. Jozefskerkplein 3 in Weert. Inwoners zijn hier van harte welkom voor een kleine reparatie of vragen over uw hulpmiddel.

Gemakkelijk een reparatie laten uitvoeren

Met een servicepunt wordt het nog gemakkelijker voor inwoners van de gemeente Weert om kleine reparaties uit te laten voeren door een monteur van Kersten Hulpmiddelen. Bijvoorbeeld het nakijken van de scootmobiel banden, het aanpassen van het rijprogramma of het controleren van een remblokje in de handbike. Voor grotere reparaties zoals het repareren van een accu of een reparatie aan een hulpmiddel die u niet mee kunt nemen naar het servicepunt, kunt u telefonisch een afspraak maken. De monteur van Kersten komt de reparatie vervolgens bij u thuis uitvoeren.

Samenwerking met Punt Welzijn

Het servicepunt is gevestigd in het Keenter Hart, een pand van Punt Welzijn. Punt Welzijn is een dienstverlenende welzijnsorganisatie binnen de gemeente Weert die iedereen stimuleert het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Zij richten zich op kinderen, jongeren, buurtbewoners, nieuwkomers, vrijwilligers(organisaties), ouderen en senioren en helpt hen met diverse vraagstukken. Senioren en ouderen kunnen hier bijvoorbeeld terecht met vragen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. “Het sociale karakter van Punt Welzijn sluit mooi aan op onze organisatie en daarom zijn wij uiteraard zeer trots op deze mooie samenwerking!”, aldus Karin Peters, vestigingsmanager van Kersten Hulpmiddelen Roermond.

Elke donderdag – vaste dag en tijd!

Het servicepunt is elke donderdag open van 09.00u tot 12.00u. Het is niet nodig om een afspraak te maken, u kunt gewoon langs komen! Uiteraard worden de huidige coronamaatregelen in acht genomen.

Adres:
Keenter Hart
St. Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert

In april 2021 opende Kersten ook een servicepunt in Nederweert (Ontmoetingscentrum De Gunnerij, Lambertushof 2). Hier kunt u elke woensdag terecht tussen 10.00u en 12.00u. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 5509000.