logo-kersten
 

Over Kersten

Uw hulpmiddelenspecialist

Kersten Hulpmiddelenspecialist is actief in de hulpmiddelenbranche sinds 1987. Vanaf het begin staat het bieden van kwaliteit in service, hoogstaande producten en vakmanschap hoog in het vaandel. Deze ingrediënten vormen tot op de dag van vandaag de basis voor het succes van Kersten Hulpmiddelenspecialist. Kersten is er voor u als eindgebruiker, alsook voor zorginstellingen, gemeenten, zorgverzekeraars- en kantoren.

Kersten is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen die het leven aangenamer maken. Wij zijn een persoonlijk en betrokken hulpmiddelenbedrijf, waar specialisten werken met passie voor het vak en de mensen die we kunnen helpen. Wij hebben hart voor de cliënt, het milieu, de maatschappij en voor ons bedrijf met al onze medewerkers.

Levensgeluk is dé drijfveer binnen onze organisatie.

Bij Kersten Hulpmiddelenspecialist staat onafhankelijkheid en zelfredzaamheid voorop. We zoeken altijd, samen met u, de beste oplossing voor uw hulpmiddelenvraag.

Wij zijn trots op onze pioniersrol op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Iedereen in de maatschappij moet mee kunnen en blijven doen. Wij geloven in het bieden van kansen en streven ernaar één op de vier werkplaatsen binnen ons bedrijf te laten vervullen door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt