Waar twee kwaliteitsbedrijven elkaar ontmoeten

Permobil, specialist in hoogwaardige elektrische rolstoelen, heeft onlangs een convenant gesloten met Bert Stevens Orthesebouw – onderdeel van Kersten Hulpmiddelen, voor de opbouw van een maatwerk orthese. Hierdoor kunnen er nieuwe mogelijkheden worden geboden aan mensen met een mobiliteitsbeperking.

Permobil & Kersten

Permobil & Kersten

 

Een op maat gemaakte zitorthese maakt het mogelijk dat een hulpmiddel naadloos aansluit op de behoeftes van een eindgebruiker. Het kan net het verschil betekenen voor meer zelfstandigheid en een grotere zelfredzaamheid. En dat is precies wat beide bedrijven drijft; denken en werken vanuit de mens achter het hulpmiddel.

Na een intensief voorbereidingstraject kan de handgemaakte orthese van Bert Stevens nu ook worden geplaatst op een Permobil onderstel. Beide partijen zijn uiteraard enorm trots op deze hoogstaande kwalitatieve samenwerking. “We combineren het beste van twee mooie werelden” aldus Peter van der Lugt, Business Unit Manager Maatwerk bij Kersten Hulpmiddelen. Patrick Jager, Vice President Sales bij Permobil knikt instemmend. ‘Wij zijn trots dat we die extra mile voor onze klanten kunnen lopen.”

Misschien ook interessant

Samenwerking Ergotherapeuten Kersten Ouderenzorg

In gesprek met ergotherapeuten Linda en Chantal

Werken met oudere mensen wordt zwaar onderschat. Terwijl als je ergens een verschil kan maken is het wel bij deze kwetsbare doelgroep. Niet altijd makkelijk

LEES MEER >
Gülnaz Günenç

Complexe zorgvragers luiden de noodklok

Dick en Gülnaz zijn gebruikers van op maat gemaakte hulpmiddelen. Ze maken ze zich zorgen of dit in de komende jaren nog toegankelijk blijft voor

LEES MEER >

In gesprek met Christian Severens

Inkopers spelen een cruciale rol in het faciliteren van hulpmiddelen binnen zorginstellingen. Christian Severens is hier als publiek inkoper bij Koraal onder meer verantwoordelijk voor.

LEES MEER >