Geschreven door: Sander

Datum: 16-12-2021

Burgum, 16 december 2021 – De gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe, Noordenveld en Tynaarlo hebben een nieuwe overeenkomst afgesloten met Kersten Hulpmiddelen. De komende zes jaar is Kersten Hulpmiddelen verantwoordelijk voor levering, service en onderhoud van hulpmiddelen die worden verstrekt in het kader van de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Het gaat om hulpmiddelen die bijdragen aan de zelfredzaamheid zoals een scootmobiel, rolstoel of driewielfiets.

Vanwege aflopende contracten is het afgelopen jaar een aanbestedingstraject doorlopen. Kersten Hulpmiddelen voldeed samen met Welzorg aan de scherpe eisen die deze Noord- en Midden Drenthe samenwerking hanteert voor levertijd en service. Bas Alberts van Kersten Hulpmiddelen: “Wij zijn blij met de keuze voor kwaliteit en continuïteit. Bij Kersten kijken we altijd naar de mens achter het hulpmiddel en hoe een hulpvraag het beste kan worden opgelost. Dan helpt het als je laagdrempelig en zeer toegankelijk bent. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met ons team en uitgebreide netwerk van servicepunten voor deze gemeenten ook de komende periode weer die vertrouwde hulpmiddelenleverancier kunnen zijn.”

De hernieuwde gunning van het Wmo contract is een positieve opsteker voor Kersten. Het is een bevestiging van de goede voortzetting van de dienstverlening na de overname in 2020 van het failliete Hulpmiddelencentrum. Voor de huidige gebruikers van geleverde hulpmiddelen verandert er niets. Zij zijn, net als alle nieuwe klanten, van harte welkom op de vele servicepunten in de regio voor een snelle bandencheck of reparatie op locatie. Ook het serviceteam van adviseurs en monteurs blijft ongewijzigd.

Vragen over hulpmiddelen in deze regio? Bel 088 – 000 9404 of neem contact op.