Geschreven door: anastasia

Datum: 16-06-2021

Assen – Om kleine reparaties aan uw Wmo-hulpmiddel snel op te lossen, is het vanaf nu mogelijk om binnen te lopen bij een speciaal voor de inwoners van Assen gecreëerd Kersten Hulpmiddelen Servicepunt. Het servicepunt is gevestigd in de Bicicletteria in het Mercurius Centrum op de Minervalaan 2 in Assen. U bent van harte welkom tijdens het wekelijkse inloopspreekuur voor een kleine reparatie of vragen over uw hulpmiddel.

Gemakkelijk een reparatie laten uitvoeren

Met een servicepunt wordt het nog gemakkelijker voor inwoners van de gemeente Assen om kleine reparaties uit te laten voeren door een monteur van Kersten. Bijvoorbeeld het nakijken van de scootmobiel banden, het aanpassen van het rijprogramma of het controleren van een remblokje in de handbike. Voor grotere reparaties zoals het reparareren van een accu of een reparatie aan een hulpmiddel die u niet mee kunt nemen naar het servicepunt, kunt u telefonisch een afspraak maken. De monteur van Kersten Hulpmiddelen komt de reparatie vervolgens bij u thuis uitvoeren.

Samenwerking met Daat-Drenthe

Kersten Hulpmiddelen staat bekend als een inclusieve organisatie en heeft Social Return On Investment (SROI) hoog in het vaandel. Bij de opstart van het servicepunt zag Kersten dit dan ook als een mooie kans om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief te betrekken bij het servicepunt. Hiervoor is er een samenwerking gestart met Daat-Drenthe. Deze organisatie is onderdeel van GGZ Drenthe en biedt mensen ondersteuning op het gebied van werk, begeleiding en daginvulling. Deelnemers van Daat-Drenthe krijgen tijdens dit inloopspreekuur nu de mogelijkheid om mee te werken en kunnen zo onder begeleiding van een ervaren monteur van Kersten hun technische vaardigheden verder ontwikkelen. Een mooie samenwerking waar we uiteraard zeer trots op kunnen zijn!

Elke woensdag – vaste dag- vaste tijd!

Het servicepunt is elke woensdag open van 12.00u – 16.00u. Het is niet nodig om een afspraak te maken, u loopt gewoon naar binnen! Uiteraard worden de huidige coronamaatregelen in acht genomen.

Adres:
Bicicletteria – Mercurius Centrum
Minervalaan 2
9401 EB Assen

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 0009404.