Life & Mobility en Kersten slaan handen ineen

Afgelopen week werd een mooie samenwerking tussen Life & Mobility en Kersten Hulpmiddelen bekrachtigd. Twee bedrijven die elkaar weten te vinden vanuit gedeelde ambities, een gedeeld DNA, maar vooral vanuit een gezamenlijke drijfveer.

Samenwerking Life & Mobility

Samenwerking Life & Mobility

 

De oprechte drijfveer van beide organisaties is het belang van de gebruiker van hulpmiddelen altijd voorop te stellen. De ondertekening van de samenwerking vormde onderdeel van een uitgebreid kick-off programma met een team van verschillende collega’s van beide organisaties. Er kan worden teruggekeken op een inspirerende en enorm gezellige dag.

Misschien ook interessant

Het verhaal van Melissa

Inclusief werkgeverschap: het verhaal van Melissa

Met mooie verhalen over bijzondere collega’s willen we anderen inspireren. Want net als het initiatief Maand van de 1000 voorbeelden laten we zien dat een

LEES MEER >

Het Poelsplein: kleinschalige zorg, grote impact

Het Poelsplein is een unieke zorglocatie in Panningen, waar Rick Wilms met zijn vrouw en schoonouders, kleinschalige zorg aanbiedt aan mensen met dementie.

LEES MEER >

Meer grip en inzicht in hulpmiddelenpark

Verandering in gang zetten: dat is de ambitie van Joyce de Mik. Met haar opgedane kennis en ervaring als (regie)verpleegkundige wil ze een verschil maken

LEES MEER >