Wmo hulpmiddelen in gemeente Nissewaard

In de gemeente Nissewaard is Kersten Hulpmiddelen de Wmo hulpmiddelenleverancier. Samen komen we altijd tot een oplossing die past bij uw situatie. Heeft u een vraag? Bel ons gerust.

Wmo hulpmiddelen in gemeente Nissewaard

Wmo hulpmiddelen aanvragen in Nissewaard

Het aanvragen van een Wmo hulpmiddel start met een melding bij de gemeente. Als de gemeente instemt met uw verzoek voor een hulpmiddel vanuit de Wmo en u hebt de keuze voor Kersten Hulpmiddelen gemaakt, gaan wij vanuit onze vestiging in Den Haag direct voor u aan de slag. Onze klantenservice neemt contact met u op om alles rondom het hulpmiddel door te spreken. Als het nodig is om vooraf een hulpmiddel te passen, komt onze adviseur gewoon bij u thuis.

 

Vestiging Nissewaard

Zilverstraat 100
2544 EL Den Haag
T.  010 – 711 71 60 (24/7 bereikbaar)
E. wmonissewaard@kerstenhulpmiddelen.nl

 

Waarom kiezen voor Kersten Hulpmiddelen?

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Welke fysieke beperking iemand ook heeft, bij Kersten Hulpmiddelen willen we mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en het leven iets gemakkelijker maken. Voor uw gemeente zijn wij leverancier van Wmo hulpmiddelen, maar bij ons vindt u ook een breed aanbod van hulpmiddelen die u kunt lenen, huren of kopen. Dankzij onze samenwerking met alle zorgverzekeraars kan iedereen die een hulpmiddel nodig heeft altijd bij ons terecht.

Klantreis WMO

 

Hulp nodig bij uw aanvraag in Nissewaard?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 711 71 60 of stuur een e-mail.

 

Stuur een e-mail