Geschreven door: Sander

Datum: 17-06-2024

Brigit Krom, Wmo vestigingsmanager in Burgum: “De gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland hebben voor ons gekozen omdat ze op zoek waren naar een hulpmiddelenleverancier die decentraal georganiseerd is en dichtbij de klant aanwezig kan zijn. Daarnaast zijn onze korte lijnen en snelle service een belangrijke reden geweest om voor Kersten Hulpmiddelen te kiezen. Vanuit onze vestiging in Burgum staat ons team 24/7 klaar voor alle Wmo gebruikers in de gemeente Eemsdelta en Het Hogeland. We hebben ontzettend veel zin om voor hen aan de slag te gaan!”

Wat betekent dit nieuws voor gebruikers?

Mensen die op dit moment een Wmo hulpmiddel gebruiken, zullen relatief weinig merken van de overgang van de oude leverancier naar Kersten Hulpmiddelen: zij behouden gewoon hun huidige hulpmiddel. Kersten neemt de service en het onderhoud van het hulpmiddel over van hun huidige leverancier. In de komende tijd nemen we met deze groep contact op voor een kennismakingsgesprek en een servicecheck bij hen thuis. Toekomstige nieuwe gebruikers van hulpmiddelen verwelkomen we natuurlijk ook graag. Iedere gebruiker kan rekenen op een vast team van adviseurs en servicemonteurs.

Alle informatie overzichtelijk op één plek

Op onze website is een speciale pagina gemaakt waar inwoners van Eemsdelta en Het Hogeland alle belangrijke informatie en contactgegevens kunnen vinden die voor hen relevant zijn. Ook antwoorden op veel gestelde vragen over de Wmo en hulpmiddelen via de Wmo worden hier beantwoord. Deze pagina is te vinden op: https://kerstenhulpmiddelen.nl/eemsdelta-hogeland.

Het draait om mensen

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We streven voortdurend naar de beste service en de meest passende oplossingen voor onze klanten: de mensen áchter het hulpmiddel. Of het nu gaat om zorgprofessionals, individuele gebruikers via de Wmo of klanten die kiezen voor de tijdelijke uitleen van hulpmiddelen via ons landelijk netwerk van uitleenpunten.