logo-kersten
 

Medewerker Verkoop Binnendienst Heteren

 

Publicatiedatum: 03/04/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Medewerker Verkoop Binnendienst
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Standplaats: Heteren

Doel van de functie:
Als medewerker Verkoop Binnendienst word jij verantwoordelijk voor het behandelen van serviceaanvragen, inplannen van serviceverzoeken en de bijbehorende administratieve afwikkeling van het proces. Je bent een administratieve alleskunner en voelt je als een spin in het web. Door jouw administratieve en communicatieve vaardigheden kunnen zowel onze klanten als adviseurs en monteurs rekenen op een topondersteuning!

Als medewerker Verkoop Binnendienst bij Kersten Hulpmiddelen:

  • behandel en coördineer je serviceaanvragen en stel je gerichte vragen om de aard van de klantvraag te achterhalen;
  • beoordeel je serviceaanvragen op complexiteit en prioriteit en bepaal je of serviceaanvragen op locatie of in de werkplaats uitgevoerd moeten worden;
  • ben je vraagbaak voor klanten en interne belanghebbenden (monteurs en adviseurs) over reparatiestatussen en offerte- cq. orderstatussen;
  • onderhoud je telefonisch contact met de aanvrager omtrent de status van serviceaanvragen;
  • handel je klachten af m.b.t. opvolging serviceaanvragen hulpmiddelen;
  • bewaak je het offerte- en ordertraject en stuur je indien nodig afdelingsoverschrijdend bij in overleg met interne collega’s zoals adviseurs en monteurs;
  • verzorg je de dagelijkse planning van de monteurs waarbij je rekening houdt met prioriteitstelling van serviceaanvragen en benodigde reparatieduur, welke afhankelijk is van de complexiteit van de serviceaanvraag;
  • draag je zorg voor een adequate dossiervorming (samenstellen, controleren en archiveren) van cliënt en klantdossiers;
  • zorg je voor een correcte administratieve workflow.

Als medewerker Verkoop Binnendienst bij Kersten Hulpmiddelen beschik je over de volgende competenties:
Je hebt een klantgerichte persoonlijkheid die de klantvraag onderzoekt en ervoor zorgt dat de klant goed en tijdig wordt geholpen. Daarbij houd je natuurlijk ook rekening met de belangen van de organisatie. Dit doe je door te werken volgens de afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Je weet hoe jij je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output van goede kwaliteit. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het optimaal bedienen van de klant, rekening houdend met de gemaakte afspraken.

De medewerker Verkoop Binnendienst beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Om de functie van medewerker Verkoop Binnendienst goed te kunnen vervullen, beschik je over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in commerciële of administratieve richting. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring waarin klantcontact (zowel telefonisch als schriftelijk) een essentieel onderdeel was binnen jouw functie. Door de combinatie van bovenstaande punten zijn jouw administratieve vaardigheden uitstekend te noemen. Gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor jou. Indien je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics, werkt dit in jouw voordeel.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelen is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelen jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Neem dan direct je telefoon en (video)bel met Jose Perik (Commercieel Manager) – 06-39718798. Zij beantwoordt graag je inhoudelijke vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct (uiterlijk 12 april) je motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.