Kersten Hulpmiddelen blijft vertrouwde Wmo partner in Nissewaard!

Ook na 1 oktober kunnen inwoners van de gemeente Nissewaard blijven rekenen op Kersten Hulpmiddelen voor het leveren en onderhouden van Wmo hulpmiddelen.

Kersten Wmo partner Nissewaard!

Kersten Wmo partner Nissewaard!

In de voorgaande jaren was Kersten Hulpmiddelen al actief in de gemeente Nissewaard voor de levering en het onderhoud van hulpmiddelen in het kader van de Wmo. Bijvoorbeeld scootmobielen, rolstoelen, driewielfietsen en tilliften. Het positieve oordeel over de dienstverlening werd bevestigd door het feit dat Kersten Hulpmiddelen ook de komende jaren Wmo leverancier blijft voor de gemeente.

Gert-Jan den Boer, Vestigingsmanager Wmo Nissewaard, is trots op het vertrouwen dat de gemeente Nissewaard in Kersten heeft. “Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren ons best gedaan om een zo hoog mogelijke service te bieden. Het feit dat het contract opnieuw aan ons is gegund, onderstreept voor ons dat we daarin zijn geslaagd.”

Continuïteit voor inwoners
Goed nieuws voor bestaande gebruikers: hun huidige hulpmiddel en ook reparaties en onderhoud blijven bij de huidige leverancier. Nieuwe aanvragen van Wmo hulpmiddelen verlopen volgens dezelfde procedure, met nu de mogelijkheid voor inwoners om bewust te kiezen voor Kersten Hulpmiddelen.

Nieuw in de dienstverlening is dat er voor de inwoners van de gemeente Nissewaard een overzichtelijke informatiepagina gemaakt op de website: www.kerstenhulpmiddelen.nl/Nissewaard. Hier kunnen inwoners alle belangrijke informatie en contactgegevens vinden.

Het draait om mensen
Bij Kersten Hulpmiddelen staat de mens centraal. Wij staan klaar voor iedereen, van zorgprofessional  tot particuliere gebruiker via de Wmo of ons een landelijk netwerk van uitleenpunten. Klanttevredenheid staat voorop, we streven altijd naar de beste service en juiste oplossing voor onze klanten. Want uiteindelijk draait het om de mens achter het hulpmiddel.

Naast Kersten Hulpmiddelen is het contract ook aan Medipoint, Welzorg, Meyra gegund.

Misschien ook interessant

Succesvolle samenwerking met De Binnenbaan

Kersten Hulpmiddelen en Werkbedrijf De Binnenbaan zijn in april aan de hand van een pilot een samenwerking aangegaan. Dit bevalt van beide kanten zo goed,

LEES MEER >

Nieuwe Wmo leverancier in Ede & Rhenen

Trots! Vanaf vandaag zijn wij een van de twee leveranciers van Wmo hulpmiddelen in de gemeentes Ede als Rhenen.

LEES MEER >
iWmo hulpmiddelen

iWmo voor hulpmiddelen

Met iWmo kunnen gemeentes en zorgaanbieders veilig en snel informatie uitwisselen. Steeds meer gemeentes maken gebruik van iWmo hulpmiddelen. Ook gemeentes met wie wij mogen

LEES MEER >