Geschreven door: Sander

Datum: 30-11-2021

Houten, 1 december 2021 – Met ingang van 30 november 2021 maakt Bert Stevens Orthesebouw deel uit van Kersten Hulpmiddelen. Bert Stevens Orthesebouw is gespecialiseerd in het maken van zitorthesen. De overname is een logische stap binnen de duurzame groeistrategie van Kersten Hulpmiddelen, waarbinnen kwalitatief maatwerk een belangrijke strategische pijler is.

Kersten Hulpmiddelen breidt met deze recente overname haar maatwerk portfolio naast RTD Arnhem verder uit. Bert Stevens Orthesebouw is een alom gerespecteerd en gerenommeerd specialist in het volledig op maat maken van zitorthesen voor mensen met een fysieke beperking. Indien nodig of wenselijk kunnen ook alle bijbehorende onderdelen zoals arm, been- of hoofdsteunen op maat worden gemaakt. Er is veel mogelijk; zo waren Bert Stevens en zijn team ook verantwoordelijk voor de zitortheses van het Paralympische roeiteam van Rio de Janeiro en Tokyo. “Het werk van deze orthesebouwers draait 100% om mensen. Het vakmanschap en de gedrevenheid van dit team sluit naadloos aan op de Kersten cultuur. Ik ben enorm trots dat dit mooie bedrijf nu ook onderdeel uitmaakt van onze groep”; aldus Bas Alberts, CEO van Kersten Hulpmiddelen.

Bert Stevens Orthesebouw werd opgericht in 2001 door Bert Stevens en is gevestigd in Oldenzaal. Het bedrijf groeide uit tot een specialist binnen de revalidatiemarkt en telt inmiddels 12 medewerkers en een jaaromzet van circa 1,2 miljoen euro. Bert Stevens: “Ik ben zeer verheugd dat ik met deze overname de toekomst van mijn bedrijf goed heb geborgd. Kersten Hulpmiddelen voelt als een vertrouwde grote broer die de kracht van ons team en ons werk erkent en met zorg verder zal ontwikkelen.” Voor de klanten van Bert Stevens Orthesebouw verandert er niks; alle werkzaamheden lopen vanuit Oldenzaal onveranderd door.