Soepele en snelle iWmo trajecten

Steeds meer gemeentes maken gebruik van iWmo hulpmiddelen. Ook gemeentes met wie wij mogen samenwerken. En dat hoeven helemaal geen langdradige en ingewikkelde trajecten te zijn. Dat bewijzen de gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland wel, waarbij de omzetting plaatsvond in een recordtijd van een maand.

iWmo voor hulpmiddelen

 

Met iWmo kunnen gemeentes en zorgaanbieders veilig en snel (volgens vaste standaarden) informatie uitwisselen. Het voorkomt onnodige ruis en draagt bij aan een soepele dienstverlening aan klanten. Steeds meer gemeentes maken gebruik van iWmo hulpmiddelen. Ook gemeentes met wie wij mogen samenwerken. En dat hoeven helemaal geen langdradige en ingewikkelde trajecten te zijn. Dat bewijzen de gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland wel, waarbij de omzetting na besluit plaatsvond in een recordtijd van een maand!

Social return & inclusiviteit
Een kleine enquête onder gemeentes die met Kersten werken geeft inzicht in de voordelen van het systeem en hoe wij dit als hulpmiddelenleverancier aanpakken. Degelijk en snel. De uitkomsten vind je hier: Uitkomsten iWmo enquête.

Wil je iWmo hulpmiddelen implementeren? Of heb je andere vragen over iWmo? Neem contact op met Arjan Koerts via arjankoerts@kerstenhulpmiddelen.nl.

 

Misschien ook interessant

Samen duurzaam bloeien

Vandaag is een speciale dag voor alle professionals in de zorg, want vandaag is het de Dag van de Zorg. We staan op deze dag graag

LEES MEER >
Gewijzigde-openingstijden---tegel

Openingstijden depot – Koningsdag en Hemelvaart

Rondom Koningsdag en Hemelvaart hanteren wij binnen ons depot andere openingstijden. Lees hieronder verder.

LEES MEER >

Door met Menzis Zorgkantoor

Vanaf 1 april gaat de nieuwe driejarige overeenkomst in voor het rolstoeldepot van Menzis voor het herverstrekken van rolstoelen en andere mobiliteitshulpmiddelen in het kader

LEES MEER >