Soepele en snelle iWmo trajecten

Steeds meer gemeentes maken gebruik van iWmo hulpmiddelen. Ook gemeentes met wie wij mogen samenwerken. En dat hoeven helemaal geen langdradige en ingewikkelde trajecten te zijn. Dat bewijzen de gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland wel, waarbij de omzetting plaatsvond in een recordtijd van een maand.

iWmo voor hulpmiddelen

 

Met iWmo kunnen gemeentes en zorgaanbieders veilig en snel (volgens vaste standaarden) informatie uitwisselen. Het voorkomt onnodige ruis en draagt bij aan een soepele dienstverlening aan klanten. Steeds meer gemeentes maken gebruik van iWmo hulpmiddelen. Ook gemeentes met wie wij mogen samenwerken. En dat hoeven helemaal geen langdradige en ingewikkelde trajecten te zijn. Dat bewijzen de gemeentes Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland wel, waarbij de omzetting na besluit plaatsvond in een recordtijd van een maand!

Social return & inclusiviteit
Een kleine enquête onder gemeentes die met Kersten werken geeft inzicht in de voordelen van het systeem en hoe wij dit als hulpmiddelenleverancier aanpakken. Degelijk en snel. De uitkomsten vind je hier: Uitkomsten iWmo enquête.

Wil je iWmo hulpmiddelen implementeren? Of heb je andere vragen over iWmo? Neem contact op met Arjan Koerts via arjankoerts@kerstenhulpmiddelen.nl.

 

Misschien ook interessant

Het verhaal van Melissa

Inclusief werkgeverschap: het verhaal van Melissa

Met mooie verhalen over bijzondere collega’s willen we anderen inspireren. Want net als het initiatief Maand van de 1000 voorbeelden laten we zien dat een

LEES MEER >

Het Poelsplein: kleinschalige zorg, grote impact

Het Poelsplein is een unieke zorglocatie in Panningen, waar Rick Wilms met zijn vrouw en schoonouders, kleinschalige zorg aanbiedt aan mensen met dementie.

LEES MEER >

Meer grip en inzicht in hulpmiddelenpark

Verandering in gang zetten: dat is de ambitie van Joyce de Mik. Met haar opgedane kennis en ervaring als (regie)verpleegkundige wil ze een verschil maken

LEES MEER >