Wmo hulpmiddelen in gemeente Ede

In de gemeente Ede is Kersten Hulpmiddelen de Wmo hulpmiddelenleverancier. Samen komen we altijd tot een oplossing die past bij uw situatie. Heeft u een vraag? Bel ons gerust.

Wmo hulpmiddelen in gemeente Ede

Wmo hulpmiddelen aanvragen in Ede

Het aanvragen van een Wmo hulpmiddel start met een melding bij de gemeente. Als de gemeente instemt met uw verzoek voor een hulpmiddel vanuit de Wmo en u hebt de keuze voor Kersten Hulpmiddelen gemaakt, gaan wij vanuit onze vestiging in Heteren direct voor u aan de slag. Onze klantenservice neemt contact met u op om alles rondom het hulpmiddel door te spreken. Als het nodig is om vooraf een hulpmiddel te passen, komt onze adviseur gewoon bij u thuis.

 

Vestiging Ede

Poort van Midden Gelderland Rood 19
6666 LS Heteren
T. 088 – 5509012 (24/7 bereikbaar) 
E. wmoede@kerstenhulpmiddelen.nl

 

Waarom kiezen voor Kersten Hulpmiddelen?

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Welke fysieke beperking iemand ook heeft, bij Kersten Hulpmiddelen willen we mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en het leven iets gemakkelijker maken. Voor uw gemeente zijn wij leverancier van Wmo hulpmiddelen, maar bij ons vindt u ook een breed aanbod van hulpmiddelen die u kunt lenen, huren of kopen. Dankzij onze samenwerking met alle zorgverzekeraars kan iedereen die een hulpmiddel nodig heeft altijd bij ons terecht.

Klantreis WMO

 

Hulp nodig bij uw aanvraag in Ede?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 – 5509012 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail