Hulpmiddelen via gemeente Den Haag

Kersten Hulpmiddelen is er trots op om hulpmiddelenleverancier te zijn voor inwoners van de gemeente Den Haag. Samen komen we altijd tot een oplossing die past bij uw situatie. Heeft u een vraag? Bel ons gerust.

Direct bellen
Hulpmiddelen via Gemeente Den Haag

Hulpmiddelen aanvragen in Den Haag

Vanuit onze vestiging op de Zilverstraat in Den Haag staat ons team klaar om u te helpen bij het aanvragen van uw (medische) hulpmiddel. Indien de gemeente instemt met uw verzoek voor een hulpmiddel vanuit de Wmo, gaan wij direct voor u aan de slag. Onze klantenservice neemt contact met u op om alles rondom het hulpmiddel door te spreken. Als het nodig is om vooraf een hulpmiddel te passen, komt onze adviseur gewoon bij u thuis.

Heeft u een vraag? Bel of mail naar onze vestiging:
T. 070 – 326 56 69
E. wmodenhaag@kerstenhulpmiddelen.nl

Zo vraagt u een hulpmiddel aan via de Gemeente Den Haag

1. Uw gemeente geeft toestemming voor een Wmo hulpmiddel
2. U neemt contact op met Kersten Hulpmiddelen Den Haag door te bellen naar 088 – 000 94 07  of via de e-mail.
3. Wij ontvangen de formele aanvraag van de gemeente voor uw hulpmiddel
4. Onze klantenservice belt u rechtstreeks om alles door te spreken
5. We maken een afspraak en komen langs voor passing en levering

Wanneer u een hulpmiddel voor een langere of blijvende periode nodig heeft, kunt u een beroep doen op de Wmo. Het begint uiteraard bij u en uw zorgvraag. Een Wmo aanvraag kent vele stappen, deze vindt u hieronder in de afbeelding. Op de website van de Gemeente Den Haag kunt u lezen hoe u een aanvraag kunt indienen.

Tijdelijk een hulpmiddel lenen

Bij revalidatie, na een blessure of rondom uw bevalling kunt u via uw zorgverzekering meestal kosteloos een hulpmiddel lenen. Vraag een hulpmiddel online of telefonisch aan via 088 – 000 94 88.

Bij Kersten draait het om mensen

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Welke fysieke beperking iemand ook heeft, of deze nu is aangeboren of ontstaan door ziekte, een ongeval of ouderdom: bij Kersten Hulpmiddelen willen we mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en het leven iets gemakkelijker maken.

Als hulpmiddelenleverancier zijn wij partner van bijna 100 gemeentes in het hele land. Vaak kunt u in uw gemeente aangeven voor welke leverancier u wilt kiezen. U bent bij ons uiteraard van harte welkom!

Hulp nodig bij uw aanvraag in Den Haag?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 326 56 69 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail