Wmo hulpmiddelen in gemeente Den Haag

In de gemeente Den Haag is Kersten Hulpmiddelen de Wmo-hulpmiddelenleverancier. Samen komen we altijd tot een oplossing die past bij uw situatie. Heeft u een vraag? Bel ons gerust.

Wmo hulpmiddelen via Gemeente Den Haag

Wmo hulpmiddelen aanvragen in Den Haag

Het aanvragen van een Wmo-hulpmiddel start met een melding bij de gemeente. Als de gemeente instemt met uw verzoek voor een hulpmiddel vanuit de Wmo, gaan wij vanuit onze vestiging op de Zilverstraat in Den Haag direct voor u aan de slag. Onze klantenservice neemt contact met u op om alles rondom het hulpmiddel door te spreken. Als het nodig is om vooraf een hulpmiddel te passen, komt onze adviseur gewoon bij u thuis.

 

Vestiging Den Haag

Zilverstraat 100
2544 EL Den Haag
T. 070 – 326 56 69 (08:30u – 17:00u)
E. wmodenhaag@kerstenhulpmiddelen.nl

 

Waarom kiezen voor Kersten Hulpmiddelen?

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. Welke fysieke beperking iemand ook heeft, bij Kersten Hulpmiddelen willen we mensen vooruit helpen, hun wereld vergroten en het leven iets gemakkelijker maken. Voor jouw gemeente zijn wij leverancier van Wmo-hulpmiddelen, maar bij ons vind je ook een breed aanbod van hulpmiddelen die je kunt lenen, huren of kopen. Dankzij onze samenwerking met alle zorgverzekeraars kan iedereen die een hulpmiddel nodig heeft altijd bij ons terecht.

 

Hulp nodig bij uw aanvraag in Den Haag?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070 – 326 56 69 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail