Vernieuwde samenwerking IJsselheem

In februari hebben Karin Leferink, raad van bestuur van IJsselheem, en Bas Alberts,  CEO van Kersten Hulpmiddelen  een vernieuwd contract ondertekend. Op naar een mooie samenwerking!

Samenwerking IJsselheem

Samenwerking IJsselheem

 

Een belangrijk speerpunt van deze vernieuwde samenwerking is de noodzakelijke inzet en doorontwikkeling van hulpmiddelen die de regie en zelfstandigheid van cliënten met een intensieve zorgvraag maximaal faciliteert en verder versterkt. Uiteraard is er ook aandacht voor onze zorgprofessionals. Door focus te hebben voor de juiste hulpmiddelen en juist gebruik van het hulpmiddel zelf, wordt de zorgmedewerker minder zwaar belast. Dit komt de duurzame inzetbaarheid van onze collega’s op zowel de korte als de lange termijn ten goede.

Misschien ook interessant

Samenwerking Ergotherapeuten Kersten Ouderenzorg

In gesprek met ergotherapeuten Linda en Chantal

Werken met oudere mensen wordt zwaar onderschat. Terwijl als je ergens een verschil kan maken is het wel bij deze kwetsbare doelgroep. Niet altijd makkelijk

LEES MEER >
Gülnaz Günenç

Complexe zorgvragers luiden de noodklok

Dick en Gülnaz zijn gebruikers van op maat gemaakte hulpmiddelen. Ze maken ze zich zorgen of dit in de komende jaren nog toegankelijk blijft voor

LEES MEER >

In gesprek met Christian Severens

Inkopers spelen een cruciale rol in het faciliteren van hulpmiddelen binnen zorginstellingen. Christian Severens is hier als publiek inkoper bij Koraal onder meer verantwoordelijk voor.

LEES MEER >