WmoSolutions onderdeel van Kersten

Vanaf 1 september maakt WmoSolutions deel uit van Kersten Hulpmiddelen. Deze hulpmiddelenleverancier is verantwoordelijk voor de Wmo dienstverlening aan de gemeente Zoetermeer. Voor inwoners van deze gemeente verandert er niks, zij kunnen blijven rekenen op betrouwbare hulpmiddelenzorg.

Overname WmoSolutions

Overname WmoSolutions

 
 
 

Kersten Hulpmiddelen neemt WmoSolutions over

Houten – 1 september 2022. Kersten Hulpmiddelen is verheugd mede te kunnen delen dat zij hulpmiddelenleverancier WmoSolutions heeft overgenomen. WmoSolutions levert en onderhoudt revalidatiehulpmiddelen exclusief voor de gemeente Zoetermeer.

WmoSolutions zal met ingang van 1 september 2022 deel uitmaken van de groep, waarbij het bedrijf als een zelfstandige entiteit haar dienstverlening levert aan de gemeente Zoetermeer. Voor de gebruikers van de hulpmiddelen verandert er niets. Zij kunnen blijven rekenen op betrouwbare en uitstekende hulpmiddelenzorg. Het servicenummer (079-3690579) blijft ongewijzigd. WmoSolutions zal haar werkzaamheden voortzetten vanuit de Kersten vestiging in Den Haag. Ook het depot zal meeverhuizen van Zoetermeer naar Den Haag. Deze operatie is nauwkeurig voorbereid en zal zo worden uitgevoerd dat cliënten geen hinder ondervinden van de wisseling van eigenaar.

Kersten CEO Bas Alberts is verheugd over de overname: “Denken in het belang van mensen is de grondslag van Kersten Hulpmiddelen. WmoSolutions past dan ook naadloos in onze organisatie. Wij heten de inwoners van Zoetermeer van harte welkom!”.