Geschreven door: Sander

Datum: 01-04-2021

Roermond/Bussum – Met ingang van 1 april 2021 maakt hulpmiddelenleverancier FullMobility deel uit van Kersten Hulpmiddelen. Ook bij FullMobility draait het om de mens; volledige ontzorging in alles wat je doet voor je klant is het uitgangspunt binnen de bedrijfsvoering van FullMobility. Beide bedrijven passen dan ook zowel qua strategie als cultuur zeer goed bij elkaar. De overname van FullMobility sluit tevens goed aan op de duurzame groeistrategie van Kersten Hulpmiddelen, die met deze overname haar landelijke positie als totaalleverancier verder verstevigt.

FullMobility, dat in 2012 werd opgericht, is hulpmiddelenleverancier van een breed scala aan (mobiliteits)hulpmiddelen. Het bedrijf opereert vanuit twee vestigingen en is zowel in de intramurale als extramurale markt actief. “Bij FullMobility zijn we trots op wat we sinds de start in 2012 hebben opgebouwd. In de laatste vijf jaar zijn we enorm hard gegroeid en is onze omzet verdrievoudigd. We zijn nu op het punt gekomen dat we vooruit willen kijken met welke partner we deze groei verder kunnen uitbouwen. We hebben gekozen voor Kersten Hulpmiddelen vanwege hun ondernemende visie en de gedeelde cultuur en waarden. Het voelde al vrij snel erg vertrouwd en ik ben ervan overtuigd dat dit voor onze organisatie de juiste vervolgstap is”, aldus Bas Veerman, Algemeen directeur van FullMobility.

Synergie en groei komt vanzelf als de basis klopt
Ook de Kersten organisatie is volop in beweging. Nieuwe ontwikkelingen worden altijd ingezet vanuit een duurzaamheidsgedachte en dat geldt zowel voor haar onderscheidende MVO aanpak als organisatiegroei. Waar mogelijk werken we bij voorkeur samen met partijen uit de markt en worden krachten gebundeld. “Ik geloof er heilig in dat als je samenwerkt met partners met een vergelijkbaar DNA en een zelfde oprechte aandacht voor die klant, dat synergie en groei als vanzelf komt. Ik ben dan ook erg blij met de toevoeging van FullMobility aan onze organisatie. Ik weet zeker dat we elkaar gaan versterken en heet alle 20 medewerkers van harte welkom bij onze Kersten familie”, aldus Bas Alberts, CEO van Kersten Hulpmiddelen.

Voor de klanten van FullMobility verandert er niks
De komende periode lopen de werkzaamheden van FullMobility onveranderd door. Alle medewerkers zijn overgenomen en de twee locaties in Bussum en Rogat blijven volledig operationeel. In het komende kwartaal wordt gekeken waar de voordelen voor beide organisaties en haar klanten zijn te behalen. Bas Veerman, Algemeen directeur van FullMobility blijft ook na de overname actief verbonden aan FullMobility. Tevens zal hij bij Kersten Hulpmiddelen starten in de rol van commercieel directeur.