Geschreven door: Sander

Datum: 29-11-2021

Beste relatie,

De huidige situatie omtrent corona dwingt ons wederom tot strengere maatregelen en nog meer aandacht voor ieders veiligheid. Dit mag echter nooit ten koste gaan van toegankelijke en goede hulpmiddelenzorg voor iedereen. Wij doen er alles aan om u en uw cliënten en inwoners zo veilig mogelijk van dienst te zijn om zo de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen.

1. In lijn met het RIVM
Al onze monteurs en adviseurs nemen de noodzakelijke beschermende maatregelen in acht en houden uiteraard 1,5 meter afstand. Op kantoor komen alleen collega’s indien noodzakelijk en blijft uiteraard iedereen met klachten thuis. Ook hier volgen we de RIVM richtlijnen.

2. Reparatie op veilige plek
Indien het niet mogelijk is om binnen een instelling of een woning veilig een reparatie uit te voeren, kunnen wij dit ook buiten doen. Veel van onze bussen zijn uitgerust met buitententen en onze collega’s met extra warme kleding.

3. Denken in oplossingen
Ons team denkt graag mee in creatieve oplossingen, van digitaal meekijken, tot vervangende voorzieningen om een reparatie op de werkplaats uit te voeren. Wij lossen het op!

Blijf gezond!

Groet,
Het team van Kersten!