Geschreven door: Sander

Datum: 23-03-2022

Tot op hoge leeftijd zelfstandig thuis wonen, uw eigen boontjes doppen, zelf bepalen wat u graag doet en wat liever niet. Wie wil dat nou niet? Maar hoe blijft u fit en vitaal? Kunt u daar zelf iets aan doen? En wat als dat niet lukt, hoe kunt u dan toch de regie houden op uw eigen leven? Thuisleven en Kersten Hulpmiddelen informeren u hier graag over op 18 en 19 mei a.s. tijdens een gezellige informatiemarkt rondom het thema ‘Fit en vitaal tot je 100ste’.

Uiteraard kunt u zelf veel doen aan uw eigen gezondheid. Denk aan gezonde voeding of regelmatig bewegen. Daar kunt u niet vroeg genoeg mee beginnen.

Sociaal netwerk
Maar gezondheid is veel meer dan de af- of aanwezigheid van een ziekte. Gezondheid heeft vooral ook te maken met veerkracht, goed om kunnen gaan met fysieke, mentale en emotionele uitdagingen die het leven biedt. Dat is de kern van het vernieuwende concept ‘Positieve Gezondheid’. Daar vertellen we u graag alles over.

Hulpmiddelen
Met ondersteuning van diverse hulpmiddelen kunt u tot op hoge leeftijd de regie over uw eigen leven houden en zelfstandig blijven wonen. Denk niet alleen aan een rollator of scootmobiel, maar ook aan andere praktische hulpmiddelen zoals een drempelhulp, een digitaal slot op de deur, een sokaantrekker of een melkpakopener.

Gezelligheid, informatie, workshops en lezingen
Al die verschillende aspecten van gezondheid komen aan bod op 18 en 19 mei. Tijdens een gezellige informatiemarkt waar diverse Thuisleven leveranciers aanwezig zullen zijn. Kersten Hulpmiddelen licht u voor over alle beschikbare hulpmiddelen en medewerkers van Thuiszorg Het Friese Land verzorgen gratis workshops en lezingen.

Meer informatie
Houd onze social mediakanalen in de gaten voor het concrete programma op 18 en 19 mei 2022:

Of blijf op de hoogte via de Thuisleven nieuwsbrief. Aanmelden kan telefonisch, 0900 8864, of via een e-mailbericht naar info@thuisleven.nl.

‘Fit en vitaal tot je 100ste’. Zorg dat u ’t niet mist.