Monteur Hergebruik

Publicatiedatum: 5/04/2018

Fulltime: 38 uur
Regio: Roermond

Bedrijfsinformatie
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
De Monteur Hergebruik is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel

  • Beoordelen en zorgdragen voor de technische,- en onderhoudsstaat van rolstoelen conform procedure.
  • Het op cliëntspecifieke eisen monteren, aanpassen en afstellen van rolstoelen aan de hand van bestelformulieren (afroep voorziening).
  • (De)monteren van standaard hulpmiddelen, zowel mechanisch als elektrisch.
  • Opknappen en repareren van onderdelen voor rolstoelen.
  • Correct en volledig invullen van werkbonnen (gebruikte materialen, benodigde arbeidstijd).
  • Zorg dragen voor orde en netheid van de werkplek.
  • Digitaal verwerken van aanvragen.
  • Uitlezen van elektronica en programmeren van elektrische rolstoelen.
  • Alle andere voorkomende werkzaamheden binnen het Depot dienen gedaan te worden.
  • Is gehouden aan en ziet toe op de naleving van de voorschriften, procedures en wettelijke kaders op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid

Competentieprofiel
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van stressbestendigheid. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken. Flexibiliteit en géén 9-5 mentaliteit is voor deze functie een pre.

Opleidingsniveau
MTS niveau 3 werk/denkniveau met relevante technische werkervaring. Ervaring met elektronica is een pre en kandidaten met ervaring in de revalidatiebranche genieten een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?

Nadere informatie graag opvragen bij René Jacobs, Manager Hergebruik (06-11164673 ).

Jouw sollicitatie en CV binnen 10 werkdagen, bij voorkeur via email, sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist B.V.
Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl

Telefoon: 0475-348341