logo-kersten
 
  • Persoonlijk advies
  • Specialist aan huis
  • Breedste assortiment
  • Maatwerkoplossingen
  • Onderhoud & reparatie

Kersten

Uw hulpmiddelenspecialist

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van hulpmiddelen. Wij geven u altijd een persoonlijk advies dat past bij uw levensstijl en situatie. Kersten Hulpmiddelenspecialist heeft de juiste oplossing in huis: of u nu zoekt naar een goede scootmobiel of naar een maatwerkoplossing.

Kersten Hulpmiddelenspecialist beschikt over een breed assortiment aan hulpmiddelen die bijdragen aan de mobiliteit, zelfstandigheid en gezondheid van onze klanten. Daarnaast bieden wij onder meer hulpmiddelen voor kinderen en omgevingsbesturing (domotica), waarmee u allerlei apparaten in uw huis kunt besturen.

Natuurlijk kunt u een gerichte vraag hebben waarvoor aanpassingen of speciale oplossingen nodig zijn. Dat is voor Kersten geen probleem: wij bieden maatwerk op het gebied van hulpmiddelen door aanpassingen te maken die perfect bij uw situatie passen. Daarnaast hebben we diensten op het gebied van hulpmiddelen waarmee we u verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan de service die we verlenen in onze eigen werkplaats.

Wat u ook zoekt, bij ons krijgt u altijd persoonlijk advies van een betrokken specialist. Heeft u vragen met betrekking tot ons assortiment? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.