logo-kersten
 

Monteur Buitendienst Limburg

Publicatiedatum: 09/01/2018

Functie: Monteur Buitendienst
Fulltime/ parttime: Fulltime (38uur)
Regio: Limburg

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers.  Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie:
De Monteur Buitendienst is verantwoordelijk voor het repareren,  aanpassen, en construeren van alle hulpmiddelen op locatie. Daarnaast is de Monteur Buitendienst ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud en het leveren van hulpmiddelen bij de cliënt, zodanig dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde zijn en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel:

  • Beoordelen en zorgdragen voor de technische,- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (rolstoelen, H/L bedden, scootmobielen, tilliften etc.) conform procedure en adviseert indien er  noodzaak is tot vervanging van een hulpmiddel.
  • Vaststellen waaruit het reparatie/aanpassingsverzoek bestaat – via gerichte vragen aan de cliënt en / of ergotherapeut.
  • Op locatie verrichten van reparaties cq. aanpassingen (zowel elektrotechnisch als mechanisch) of uitvoeren van het benodigde onderhoud uit.
  • Verzorgt een passende oplossing voor de cliënt indien reparatie ter plaatse niet mogelijk is en maakt hierover afspraken.
  • Uitleveren en op maat instellen van
  • Op cliëntspecifieke eisen – veelal aan de hand van pasformulieren – aanpassen en afstellen van zowel standaard hulpmiddelen als specials (op maat gemaakt).
  • Inventief te werk gaan bij het oplossen van technische problemen en adviseren aan de cliënt om problemen in de toekomst te voorkomen cq. Beperken.
  • Lost optredende problemen zelfstandig op en informeert zo nodig de Supervisor Service & Adaptatie.
  • Meedraaien in het storingsdienstrooster (24*7).

Competentieprofiel:
We zijn op zoek naar een communicatieve en zelfstandige Monteur Buitendienst, die graag met mensen werkt. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt er voldoening uit deze mensen verder te helpen.  Je werkt volgens afgesproken kwaliteitseisen cq. protocollen en levert resultaat binnen de afgesproken tijd. Hierbij ga je accuraat te werk en kun je snel schakelen tussen verschillende taken. In deze zelfstandige functie is het van belang dat je graag onderweg bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.  Met een flexibele en klantgerichte instelling, ben jij misschien wel de meest geschikte kandidaat om ons monteursteam te versterken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde MBO -opleiding niveau 3/4 (WTB / Elektrotechniek / Mechatronica / Elektronica), aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Aanvullende cursussen op het gebied van communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid zijn een pre.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Thijs van Bogget – Manager Operations – T. 0475-348348. Je sollicitatiebrief en CV kun je – bij voorkeur via email – sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist

T.a.v. Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341

***Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld***