logo-kersten
 

Vanaf nu kunt u ook hulpmiddelen lenen, huren of kopen bij Kersten!

Eind juni heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist een groot deel van het failliete Hulpmiddelencentrum (HMC) overgenomen en dat biedt nieuwe kansen! Met deze overname breidt Kersten namelijk haar dienstenpakket uit. Particulieren kunnen vanaf nu ook bij Kersten terecht voor het lenen, huren of kopen van een hulpmiddel.

Zo betreedt Kersten een nieuw deel van de markt met haar producten en diensten. Kersten zal de dienstverlening vanuit de voormalige HMC-vestiging in Leeuwarden continueren. Deze vestiging is tijdens deze overnameperiode open gebleven en zal open blijven, maar onder de vlag van Kersten. Met deze overname zijn ook medewerkers vanuit HMC meegegaan. Hierdoor is meteen de goede kennis in huis en kan – zoals vanouds – kwaliteit worden gegarandeerd. Ook Kersten heeft met alle zorgverzekeraars contracten.

Als gevolg van de coronacrisis zijn alle uitleenpunten een aantal maanden geleden tijdelijk gesloten. Inmiddels zijn er een aantal uitleenpunten weer geopend en wordt er hard gewerkt om andere uitleenpunten te (her)openen.

Meer informatie over het lenen van een hulpmiddelen, onze uitleenpunten of wilt u een hulpmiddel aanvragen? Klik dan hier