logo-kersten
 

Senior tendermanager – Heteren/Houten

Publicatiedatum: 10/03/2021

Wij zijn op zoek naar een (senior) tendermanager:

Startdatum: 1 mei 2021
Locatie: Heteren / Houten
Uren: 32- 40 uur
Opleiding: Hbo

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van ons Contract- en Tenderteam hoog op de agenda. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie senior tendermanager.

Jij past bij ons..
..als jij een stressbestendige deskundige bent op het gebied van aanbestedingen. Je bent communicatief zeer sterk en weet de behoefte van de klant én de oplossing die Kersten daarvoor biedt feilloos in de juiste toon op papier te zetten. Jouw oog voor detail, verantwoordelijkheidsgevoel en de sterke relaties die je zowel intern als extern goed onderhoudt helpen daarbij. Het aanbrengen van structuur zie jij als uitdaging en je laat je niet snel van de wijs brengen wanneer je dag anders loopt dan je had gepland. Juist op die hectische momenten weet jij goed het overzicht te bewaren, schakel je snel en staat kwaliteit voorop. Je bent sociaal, weet de juiste prioriteiten te stellen en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Dit alles pak jij zo goed op omdat je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol (bijvoorbeeld als tendermanager of aanbestedingsspecialist). Daarnaast beschik je over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde, recht, commerciële economie, communicatie, marketing of sales.

Wat ga jij doen?
Je monitort actief aanbestedingsplatforms en acteert direct op publicaties, marktconsultaties en vragen en signalen uit de markt. Anderzijds ben je  samen met je projectteam verantwoordelijk voor het tijdig uitbrengen van complete en onderscheidende offertes, inschrijvingen en het coördineren van het gehele proces. Je regisseert en coördineert het totale tenderproject vanaf publicatie, marktconsultatie, het stellen van vragen, inschrijving, verificatie tot aan evaluatie.

Ook onderhoud je samen met de relatiemanager contacten met gemeenten, zodat je op het hoogte blijft van ontwikkelingen in de markt, de behoeftes van de klant en hier op kunt inspelen. Daarnaast leid je zelfstandig tendertrajecten, ben je verantwoordelijk voor de tender jaarplanning en presenteer je management-samenvattingen en voortgangsrapportages aan je projectteam en de directie.

Met onze ambitie hebben we als Contract- & Tenderteam een mooie uitdaging op de agenda staan om ons steentje bij te dragen aan de succesvolle bedrijfsvoering. Jij kunt hier een belangrijke rol in spelen.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is de ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan een fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Ben jij gepokt en gemazeld voor wat betreft tenders maar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan maken wij graag kennis met je. Wil je meer informatie over de vacature? Mail naar tenderteam@kerstenhulpmiddelen.nl. Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.