logo-kersten
 

Supervisor Verkoop Binnendienst – Almelo

Publicatiedatum: 25 augustus 2021

Startdatum: 1 oktober 2021
Locatie: Almelo
Uren: 38 uur per week (fulltime)

Binnen Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Daardoor staat ook de verdere ontwikkeling van onze binnendienst van de vestiging in Almelo hoog op de agenda en zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Supervisor voor de business unit BBT Almelo van Kersten Hulpmiddelen. De business unit BBT is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan zorginstellingen. Weet jij als geen ander de verbinding te maken met jouw team en de gestelde doelstellingen te realiseren? Lees dan hieronder wat deze uitdaging nog meer met zich meebrengt!

Wat ga je doen?
Als Supervisor Verkoop Binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw team. Jij staat tussen jouw mensen en zorgt voor een goede werkverdeling van alle voorkomende administratieve en overige servicewerkzaamheden en indien nodig pak jij mee aan. Naast de voortgang bewaking van order-, offerte en facturatietrajecten maken diverse HR taken ook onderdeel uit van je takenpakket. Denk hierbij aan coachings- en beoordelingsgesprekken, maar ook aan begeleiding bij arbeidsverzuim. Jij levert een actieve bijdrage aan het verder optimaliseren van processen en resultaten. Jij doet proactief verbetervoorstellen en kijkt met een helikopterview naar het gehele proces van de vestiging.

Jij past bij ons…
…als jij de motiverende en procesmatig sterke Supervisor Binnendienst bent, die graag het team en de vestiging als totaal tot een bijzondere prestatie brengt. Omdat je in aanraking kunt komen met mensen met een beperking beschik je over empathisch vermogen, je kunt je dus goed verplaatsen in de ander.

Om de functie van Supervisor Verkoop Binnendienst goed te kunnen vervullen, beschik je over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast beschik je over relevante leidinggevende werkervaring waarin klantcontact (zowel telefonisch als schriftelijk) een essentieel onderdeel was van jouw functie. Door de combinatie van bovenstaande punten zijn jouw administratieve vaardigheden uitstekend te noemen. Gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor jou. Indien je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365, werkt dit in jouw voordeel.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is de ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en bijdrage aan je fitness abonnement. Niet verkeerd toch?

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Wij maken graag kennis met jou. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail met Lennart ’t Hart  (vestigingsmanager) telefoonnummer 06 – 15083330 / lennartthart@kerstenhulpmiddelen.nl. Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.