logo-kersten
 

Servicemonteur buitendienst – Goor

Publicatiedatum: 25 maart 2021

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur buitendienst:
Startdatum: 1 mei 2021
Locatie: Goor
Uren: 38 uur per week (fulltime)

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Wij richten ons onder andere op het repareren, onderhouden en keuren van hulpmiddelen. Om onze groei in goede banen te leiden zijn wij voor onze vestiging Goor op zoek naar een servicemonteur.

Wat ga je doen?
Als servicemonteur in de buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen, uitleveren en plegen van (preventief) onderhoud van alle hulpmiddelen (rolstoelen, scootmobielen, tilliften etc.) op locatie bij de cliënt. Jij zorgt dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde en afgestemd zijn op de behoefte van de cliënt. Met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënt tevreden en onbezorgd gebruik kan maken van zijn hulpmiddel.

Jij past bij ons…
…als jij de communicatieve en zelfstandige servicemonteur buitendienst bent die graag met mensen werkt. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt voldoening uit het helpen van deze mensen. Je werkt volgens afgesproken kwaliteitseisen cq. protocollen en levert resultaat binnen de afgesproken tijd. Hierbij ga je accuraat te werk en schakel je snel tussen verschillende taken. In deze zelfstandige functie is het van belang dat je graag onderweg bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

Je beschikt over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3/4 (WTB/Elektrotechniek/Mechatronica/Elektronica), aangevuld met enkele jaren ervaring in een zelfstandige buitendienst functie. Aanvullende cursussen op het gebied van Stigah keuringen en NEN 3140 certificering zijn een pré.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is de ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk en daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan een fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dít is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Wij maken graag kennis met jou. Wil je meer informatie over de vacature? Bel met Brigit Krom (06 – 82205093) of Tom Koning (06 – 30038319). Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: m-o@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.