logo-kersten
 

Senior medewerker financieel

Publicatiedatum: 27-3-2019

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Senior medewerker financieel (tijdelijk) (8 maanden met uitloop tot 1 jaar)
Fulltime/parttime: 32-40u
Standplaats: Roermond

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
Als senior medewerker financieel ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algehele financieel administratieve workflow, waaronder de crediteuren/debiteuren-administratie, van alle voorkomende Kersten ondernemingen en ondersteun je de manager finance & control bij het vastleggen, toetsen en analyseren van financiële gegevens.

Werkzaamheden/functieprofiel:
Als senior medewerker financieel:

  • fungeer je als vraagbaak voor interne en externe belanghebbenden – waaronder crediteuren en debiteuren – ten behoeve van de juiste verstrekking van betalingsstatussen;
  • verzorg je het debiteurenbeheer;
  • dien je klantendeclaraties in bij m.n. zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten en bewaakt de uitkering van de declaratie;
  • boek je kostenfacturen in het softwaresysteem en verstuurt deze aan de bevoegde budgethouder ter accordering;
  • draag je zorg voor de controle van aanmaningen van leveranciers en de betaling ervan;
  • houd je de prognose bij waarop dagelijks de inkomende en uitgaande liquide stromen worden bijgehouden;
  • ondersteun je de financieel controller in het liquiditeitsbeheer, waaronder het controleren en boeken van bankafschriften in het softwaresysteem;
  • fungeer je als vakinhoudelijke schakel tussen de manager finance & control en directe collega’s;
  • ondersteun en coach je de medewerkers van de afdeling bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Competentieprofiel:
Je bent iemand die werkt volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen. Jouw werkwijze kenmerkt zich door nauwkeurigheid en systeemdenken, waardoor je in staat bent om initiatieven tot procesverbetering te concretiseren. Verder ben je stressbestendig: ook bij een grote hoeveelheid werk, telefonische onderbrekingen en/of tijdsdruk blijft jouw werkwijze ongewijzigd en houd je oog voor detail. Je bent tevreden over je werk als afgesproken resultaten binnen de gestelde tijd en foutloos worden opgeleverd.

Opleidingsniveau:
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO-opleiding in financiële richting (bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of assistent accountant), aangevuld met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan met het werken met ERP-systemen, verder heb je een goede kennis van gangbare software zoals MS office.

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een omgeving waarin je ècht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen, ons hulpmiddel zorgt immers voor een betere kwaliteit van leven voor de cliënt. Je komt te werken in een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal & Techniek. Verder liggen er mooie secundaire arbeidsvoorwaarden op je te wachten zoals bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis), een bijdrage in je fitness abonnement en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen.

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Erik Clout – Manager Finance & control, Tel: 0475-348349.

Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl