logo-kersten
 

Hulpmiddelen financiering

Maatwerk en flexibiliteit in financiering

Niet alleen de eerste aanschaf van een hulpmiddel telt mee, ook het financieel beheer, het onderhoud, het jaarlijks begroten en budgetteren van hulpmiddelen spelen een belangrijke rol. Als merkobjectief leverancier van hulpmiddelen helpt Kersten u bij het maken van de juiste keuzes op al deze gebieden.

Samen verder door samenwerken: partnership

Uw situatie is altijd ons uitgangspunt. Samen kijken we wat er nodig is: nu en in de toekomst. Een belangrijk aspect is de gemiddelde zorgzwaarte binnen uw instelling en de verwachte ontwikkelingen daarin. Denk ook aan de wet- en regelgeving en de financieringsstromen. Stuk voor stuk bepalende factoren voor de budgettering van uw hulpmiddelenpark. Wij hebben hier ruime ervaring in en helpen uw zorgorganisatie graag verder.

Maatwerk en flexibiliteit in financiering

De (hulpmiddelen)zorg is constant in beweging. En wij bewegen mee als de situatie daarom vraagt. Dit geldt zeker voor de financiering, het beheer en het onderhoud van hulpmiddelen. Aanschaf van hulpmiddelen is natuurlijk zo geregeld. Maar wat als u voor korte tijd hulpmiddelen nodig heeft, of als uw huidige budget niet voldoende ruimte biedt? Ook dan biedt Kersten oplossingen en maatwerk. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Aanschaf, huren, leasen of een combinatie hiervan, samen kijken we naar de beste oplossing voor u.