logo-kersten
 
 • Persoonlijk advies
 • Specialist aan huis
 • Breedste assortiment
 • Maatwerk oplossingen
 • Onderhoud & repartatie

Huren

Uw hulpmiddelenspecialist

Stap 1 van 2

50%
 • Bedden

  Standaard 210x90 (nav. 35631)

  Het PCC ledikant is een twee kolommen verstelbaar ledikant gebaseerd op een uniek concept. Het ledikant is zeer breed inzetbaar en heeft een huiselijke uitstraling.

 • Matrassen

  M/M 200 cm (nav. 40189).

  De Combimatras M/M is opgebouwd uit zeer hoogwaardig PU-zachtschuim. De onderlaag bestaat uit 10cm HDS55M. De bovenlaag bestaat uit 5cm TCS50M. M/M 90x200x15 cm. gewicht: < 100 kg. Let op: de matrashoes dient los besteld te worden.

  M/M 210 cm (nav. 40190).

  De Combimatras M/M is opgebouwd uit zeer hoogwaardig PU-zachtschuim. De onderlaag bestaat uit 10cm HDS55M. De bovenlaag bestaat uit 5cm TCS50M. M/M 90x210x15 cm. Gewicht: < 100 kg. Let op: de matrashoes dient los besteld te worden

  FR PES 200x90 (nav. 40214).

  Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend. Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden. De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting. 200x90x15 cm.

  FR PES 210x90 (nav. 40215).

  Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend. Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden. De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting. 210x90x15 cm.

 • Mobiliteit

  Breezy Unix2

  De Breezy UniX transportrolstoel heeft afneembare voetplaten en wielen (Quick Release). Een Breezy UniX lichtgewicht rolstoel is gemakkelijk te demonteren en mee te nemen in auto, trein, vliegtuig of bus. Aluminium duwhoepels geven de gebruiker de mogelijkheid de Breezy UniX zelfstandig voort te bewegen.

  Roxx

  Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe norm. Met oog voor de mensen van deze tijd hebben we de eerste modulaire rolstoel ooit, verder doorontwikkeld. Met de Roxx - the NEW original - bent u als professional in staat om voor al uw cliënten de juiste mobiliteitsbehoefte in te vullen.

  Comet (nav. 61838)

  De Invacare Comet beschikt over een krachtige motor en instelbare vering (zowel voor als achter in het chassis). Dit nodigt uit tot het aangaan van avontuur. Ongeacht of dat nu op het asfalt of op onverharde wegen is.

  Solo (nav. 42192)

  De Mezzo heeft een comfortabele zit. Benene en voeten hebbben royaal de ruimte en het unieke INDEGO veersysteem rekent af met alle oneffenheden onderweg. De Mezzo biedt alles wat u van een scootmobiel mag verwachten. Voor optimaal rijplezier onder alle omstandigheden.

  Mezzo 3 of 4-wiel 12km/h

  De Mezzo heeft een comfortabele zit. Benene en voeten hebbben royaal de ruimte en het unieke INDEGO veersysteem rekent af met alle oneffenheden onderweg. De Mezzo biedt alles wat u van een scootmobiel mag verwachten. Voor optimaal rijplezier onder alle omstandigheden.

  Basic (nav. 72288)

  Deze trippelstoel heeft uitgebreide opties in zitkussens, rugkussens, zwenkwielen, zithoogte en accessoires. Hiermee kan altijd de juiste combinatie worden samengesteld om zo een functionele en comfortabele stoel te kunnen garanderen. Deze stoel is uiterst geschikt voor gebruik binnenshuis of op kantoor.

  Basic (nav. 72288)

  Swift is een meermaals onderscheiden serie krukken en stoelen, ontworpen met functionaliteit en eenvoud in gedachten. De basis-douchekruk kan eenvoudig worden getransformeerd naar een volledige douchestoel, afhankelijk van de wensen van de gebruiker

  Swift mobiel (nav. 58785)

  Swift Mobile toilet- en doucherolstoel is een in hoogte instelbare verrijdbare douchestoel welke maximaal comfort biedt aan gebruikers en verzorgers. De zithoogte is eenvoudig tussen 46 cm en 60 cm te verstellen zonder gereedschappen. Een comfortabele douchestoel voor de actieve gebruiker.

  Turner DHT250 (nav. 60106)

  Afvallen, de conditie op peil houden of gewoon even lekker ontspannen. Het kan allemaal met de DHT250 UP. Deze robuuste en stabiele hometrainer biedt een scala aan mogelijkheden. Zo beschikt het apparaat over maar liefst 24 verschillende trainingsprogramma’s variërend van intensieve intervallen, heuvels tot een eenvoudig programma.

 • Loopfiets

  (nav. 33339)

  Beweging is van groot belang voor een goede bloedsomloop en algehele conditie. Vooral voor mensen die hinder ondervinden bij het lopen is vrijheid van bewegen vaak een probleem. Met de Q-go NXT neemt uw mobiliteit toe.

  (nav. 36370)

  De Q-go NXT is ook leverbaar in een XL- variant, te weten de Q-go XL.