logo-kersten
 

Social return


Inclusief Groep & Kersten: een jarenlange en waardevolle samenwerking
‘Inclusiviteit bereik je nooit alleen, maar altijd samen met partners. Een van die partners is Inclusief Groep. De samenwerking met Kersten gaat alweer bijna tien jaar terug. Een mooi moment om terug te blikken. We spreken Christèl Zeldenrust, jobcoach bij Inclusief Groep.' Lees hier interview.Finalist Participatieprijs Werkgevers Regio Zuid-Kennemerland 2021
‘Dit is gewoon hoe we werken‘ was het antwoord van onze collega’s Mieke Wijnen en Jeroen de Vries toen de jury van de Participatieprijs werkgevers langs kwam voor een nadere kennismaking. Wij zijn super trots dat we tot de laatste drie finalisten behoorden voor de Participatieprijs. Bekijk hier ons interview:
Interview Risse Groep Weert - juni 2021
Trots op de samenwerking met de Risse Groep Weert!

In samenwerking met de Risse Groep Weert vertellen collega's Mieke Wijnen en Lei Geelen in een interview meer over hoe de Risse en Kersten samen gaan werken. “Wij vinden het geweldig dat Risse Groep wil samenwerken met Kersten Hulpmiddelen. En ik heb al gehoord dat de mensen op de werkvloer het zelf ook fijn vinden!”, zegt Mieke Wijnen, Projectleider Social Return van Kersten Hulpmiddelen.

Klik hier voor het volledige interview.


Interview Soweco - mei 2021
Soweco ging in gesprek met ‘onze’ Raymond die ook na het opheffen van SW bedrijf Soweco helemaal ‘safe’ op zijn plek is en blijft bij Kersten Hulpmiddelen.

In de laatste uitgave van hun magazine is Kersten voorgedragen als gouden klant. Een mooi interview over het belang en de waarde van sociaal ondernemerschap. Met een groot compliment: “Er zijn maar weinig bedrijven op het gebied van sociaal ondernemerschap in Nederland die kunnen tippen aan Kersten Hulpmiddelen”. Dank Soweco voor de fijne samenwerking!

Klik op de afbeelding voor het volledige interview.
Interview OM-krant Roermond - december 2020
Aandacht voor mens en milieu speelt sinds jaar en dag een grote rol binnen Kersten en is volledig geïntegreerd binnen onze bedrijfsvoering. Het is voor ons logisch dat we ook een plek creëren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Jos Paulusse, de eerste medewerker die ruim 12,5 jaar gelden binnen ons social return beleid bij Kersten is komen werken, werd geïnterviewd en gevraagd naar zijn ervaring: "Hier kan ik helemaal mezelf zijn en het voelt echt als een tweede thuis.” Een prachtig compliment waar wij als werkgever ontzettend trots op zijn. Benieuwd naar het hele artikel van de Om!-krant Roermond?

Klik op de afbeelding voor het volledige interview.