logo-kersten
 

Kersten Doet!

Het vrijwilligersprogramma door medewerkers voor cliënten.

Geïnspireerd door de landelijke vrijwilligersactie NL Doet, heeft Kersten Hulpmiddelen het Kersten Doet! programma opgezet. Een speciaal programma voor onze klanten, door onze medewerkers, op vrijwillige basis, met als doel verbinden en aandacht voor elkaar.

In het kort
Met onze dagelijkse dienstverlening dragen wij met onze service en producten bij aan de zorg, de zelfredzaamheid en mobiliteit van cliënten. Met Kersten Doet! zetten onze medewerkers zich op vrijwillige basis in om samen met uw cliënten invulling te geven aan een extra activiteit, die bij uw cliënten een glimlach op het gezicht tovert en de ruimte biedt voor aandacht en verbinding. Dit kan op vele manieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een rolstoelenwandeltocht voor mensen met dementie, samen pannenkoeken bakken met verstandelijk gehandicapten of een ouderwetse bingomiddag in het verpleeghuis. Ook met een beperking is er nog steeds veel mogelijk. Samen denken we graag na over een activiteit die past bij uw organisatie en uw cliënten.

Wat voor Kersten Doet! activiteiten vinden er wanneer plaats?
Onze Kersten Doet! kalender loopt het gehele jaar door. Met meer dan 12 vestigingen door heel Nederland, bieden wij dit programma in heel Nederland aan. De activiteit wordt altijd in nauw overleg met een zorginstelling afgestemd. Elke Kersten Doet! actie is daarmee maatwerk. Dat is logisch, want cliënten vragen ook in hun dagelijkse leven om maatwerk. In principe is alles mogelijk, zolang er binnen de activiteit maar iets samen met een team van Kersten vrijwilligers en uw cliënten wordt gedaan. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Waarom een apart programma?
We vinden het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan. Om vanuit eerste hand te horen wat er speelt. Dat geldt voor collega’s in de buitendienst, maar zeker ook voor onze collega’s op kantoor achter de telefoon, op de administratie of in de werkplaats. Zij staan wellicht iets verder van de dagelijkse praktijk, maar dat maakt hen niet minder betrokken. Dat is het gedeelde DNA van de Kersten medewerker: we willen graag een verschil maken in het dagelijkse leven van mensen. Doet u ook mee?

Meer informatie?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via kerstendoet@kerstenhulpmiddelen.nl.