logo-kersten
 

Algemeen directeur Frans Mulder, projectleider social return Mieke Wijnen, commercieel directeur Eric Schonewille

Kersten wint MVO-prijs Midden-Limburg 2019

Op maandag 1 april 2019 is Kersten winnaar geworden van de felbegeerde Konnekt’os MVO-prijs Midden-Limburg 2019. Tijdens een spannende finale werden de drie genomineerde ondernemers live aan de tand gevoeld over hun beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en sociaal ondernemen. Het publiek koos tijdens een zinderende finale Kersten Hulpmiddelenspecialist als winnaar uit.

Prachtige erkenning
De uitreiking vond plaats tijdens het Konnekt’os Voorjaarsevent in Kasteel Groot Buggenum in Grathem. Mieke Wijnen, projectleider social return bij Kersten, nam de prijs in ontvangst van juryvoorzitter Ton Hendriks (Aben & Slag). Haar reactie: “Fantastisch! Wat een prachtige erkenning voor alles wat we doen.”

Voortrekkersrol
Kersten, leverancier van hulpmiddelen, zoals scootmobiels, rolstoelen, bedden en rollators, heeft volgens Konnekto’s hart voor de klant, voor de maatschappij, voor het milieu en voor de eigen medewerkers. Eén op de vijf medewerkers van Kersten heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Op het bieden van kansen aan deze doelgroep ligt bij het Midden-Limburgse MVO-platform Konnekt’os de focus. Met de MVO-prijs wil Konnekt’os iedere twee jaar ondernemers belonen voor hun voortrekkersrol als inspirator voor andere bedrijven.

Bekijk bedrijfsfilm :

Kersten Hulpmiddelenspecialist wint Konnekt’os MVO-prijs