logo-kersten
 

Monteur hulpmiddelen – Roermond

Publicatiedatum: 21/01/2021

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Monteur hulpmiddelen
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Roermond

Doel van de functie:
De monteur hulpmiddelen is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodanig dat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde en afgestemd is op de behoefte van de cliënt.

Als monteur hulpmiddelen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • assembleer je standaard hulpmiddelen en stel je deze dusdanig in dat het voldoet aan de cliënt specifieke eisen zoals bepaald door de adviseur en/of ergotherapeut;
  • (de)monteer je standaard en complexere hulpmiddelen, hierbij gaat het zowel om mechanische als elektrische voorzieningen;
  • repareer je onderdelen t.b.v. rolstoelen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden;
  • zorg je voor een juiste administratie: dit doe je door gebruikte materialen en benodigde arbeidstijd volledig en correct digitaal te verwerken;
  • ga je zorgvuldig om met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen zodat sprake is van een veilige en opgeruimde werkplek.

Als monteur hulpmiddelen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jouw dan ook een vanzelfsprekendheid. Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output. Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het opleveren van optische en kwalitatief goede hulpmiddelen voor hulpbehoevenden.

De monteur hulpmiddelen beschikt over het volgende opleidingsniveau:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op Mbo-2 niveau of vergelijkbaar;
  • Assemblage-ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een niet-seriematige productieomgeving;
  • Kandidaten met ervaring in de fiets- of autobranche hebben een streepje voor.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft ruim 500 medewerkers, verdeeld over 12 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, geven wij je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (op fulltime basis). Verder vinden wij de gezondheid en inzetbaarheid van onze medewerkers belangrijk. Daarom dragen we bij in je fitness abonnement en bieden we mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) door middel van intervisie, trainingen en opleidingen. Niet verkeerd toch?

Interesse?
De werving wordt verzorgd door Start People. Wil je nog meer informatie of direct reageren op deze functie? Dan kun je contact opnemen met Laura Caquelein. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0475-425000.

** Aanname zal geschieden op basis van een uitzendovereenkomst met Start People óf een arbeidsovereenkomst met Kersten Hulpmiddelenspecialist.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld ***