logo-kersten
 

Monteur hergebruik – Roermond

Publicatiedatum: 22 september 2021

Startdatum: z.s.m.
Locatie: Roermond
Uren: 38 uur per week (fulltime) 

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Voor onze business unit Depot, waarin we zorgkantoren ontzorgen in het onderhouden en repareren van cliëntgebonden hulpmiddelen (met name rolstoelen), zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van monteur hergebruik.

Wat ga je doen?
Als monteur in de werkplaats ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het assembleren van hulpmiddelen. Het betreft hulpmiddelen die zijn afgestemd op de behoefte van de cliënt die ervan gebruik gaat maken. Elk hulpmiddel dat je assembleert is dus anders. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Uiteraard controleer je zelf op basis van de ordergegevens of het hulpmiddel compleet volgens de gegevens hebt geassembleerd. Je gaat netjes om met voorraden en gereedschappen en zorgt ervoor dat jouw eigen werkplek netjes opgeruimd en schoon is en blijft. Met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënten veilig en onbezorgd gebruik kunnen maken van het hulpmiddel.

Jij past bij ons…
…..wanneer jij met jouw technische vaardigheden graag iets voor iemand anders wil betekenen. Je ziet het als een uitdaging om op maat samengestelde hulpmiddelen te assembleren. Je bent nauwkeurig (het hulpmiddel moet immers wel juist zijn samengesteld als het bij de cliënt wordt geleverd), stressbestendig en flexibel. Verder ben je een doorzetter, ook als het werk een keer langer duurt blijf jij nauwkeurig en volgens afgesproken kwaliteitsnormen werken.

Wij zoeken een collega met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke technische rol (bijvoorbeeld als fietsenmaker of automonteur). Daarnaast beschik je over een werk- en denkniveau dat gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 in technische richting. Daarnaast heb je ambitie. Na een gedegen inwerkperiode waarin je jouw technische vaardigheden laat zien en productkennis op doet van onze hulpmiddelen en onderdelen, kun je doorgroeien naar de functie depothouder. In een sollicitatiegesprek vertellen we je hier graag meer over!

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Dit ligt bij aanvang tussen € 2.228,00 & € 2.353,00. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk en daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team. Zie jij jezelf werken in deze functie? Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail met Thijn Hoefs (06-83669301 of thijnhoefs@kerstenhulpmiddelen.nl). Jouw sollicitatie kun je sturen naar onze adviseur Mens & Organisatie Frank van Rens: frankvanrens@kerstenhulpmiddelen.nl.

** Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.