Vacature monteur hergebruik - Nijkerk
logo-kersten
 

Monteur Hergebruik

Publicatiedatum: 16/07/2018

Fulltime: 38 uur
Regio: Nijkerk

Bedrijfsinformatie
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren, gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren  en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie
De Monteur Hergebruik is verantwoordelijk voor het assembleren van alle voorkomende hulpmiddelen, zodat de geleverde voorziening technisch en optisch in orde is en afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Werkzaamheden/functieprofiel

  • Assembleren van standaard hulpmiddelen aan de hand van bestelformulieren (afroep voorziening)
  • (De)monteren van standaard hulpmiddelen, zowel mechanisch als elektrisch
  • Opknappen en repareren van onderdelen voor rolstoelen
  • Orderpicken van de juiste onderdelen voor uitgaande rolstoelen aan de hand van magazijnbonnen
  • Correct en volledig invullen van werkbonnen (gebruikte materialen, benodigde arbeidstijd)
  • Zorgvuldig omgaan met voorraden, materialen en (eigen) gereedschappen en draagt voor zichzelf en anderen zorg voor een veilige werkomgeving
  • Zorgdragen voor orde en netheid van de werkplek en magazijn
  • Werken volgens en naleven van de voorschriften, procedures en wettelijke kaders op het gebied van Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid

Competentieprofiel
We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden en een hoge mate van stressbestendigheid. Naast het werken in teamverband is het van belang dat je in staat bent zelfstandig te werken. Flexibiliteit en géén 9-5 mentaliteit is voor deze functie een pre.

Opleidingsniveau
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde LTS-opleiding. Ervaring met elektronica is een pre en kandidaten met ervaring in de revalidatiebranche genieten een sterke voorkeur.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?

Nadere informatie graag opvragen bij Wesley de Haas, 033-2222500

Jouw sollicitatie en CV binnen 10 werkdagen, bij voorkeur via email, sturen aan: vacature@kerstenhulpmiddelen.nl

Kersten Hulpmiddelenspecialist B.V.
Afdeling HR
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Telefoon: 0475-348341