logo-kersten
 

Servicemonteur Buitendienst/Monteur Keuringen – Almelo

Publicatiedatum: 4/11/2020

Wij zijn op zoek naar:
Functie: Servicemonteur buitendienst/Monteur keuringen (1 fte)
Fulltime/parttime: Fulltime (38 uur)
Regio: Almelo

Doel van de functie:
Als Servicemonteur buitendienst word jij verantwoordelijk voor het repareren, aanpassen, uitleveren en plegen van (preventief) onderhoud van alle hulpmiddelen op locatie bij de cliënt, zodanig dat de geleverde hulpmiddelen technisch in orde en afgestemd zijn op de cliënt. Met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënt tevreden en onbezorgd gebruikmaakt van zijn hulpmiddel! Als Monteur keuringen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische keuringen, (preventief) onderhoud en het repareren van verschillende hulpmiddelen bij de cliënt, zodanig dat de hulpmiddelen technisch in orde zijn en de veilige werking voor de cliënt geborgd is.

Als Servicemonteur buitendienst/Monteur keuringen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist:

  • beoordeel en draag je zorg voor de technische- en onderhoudsstaat van diverse hulpmiddelen (tilliften, hoog/laag bedden, plafondliften etc.,) conform procedure en adviseer je indien noodzakelijk tot vervanging van een hulpmiddel;
  • stel je vast waaruit het reparatie-/aanpassingsverzoek bestaat. Dit doe je door het stellen van gerichte vragen aan de klant;
  • verricht je reparaties/keuringen op locatie, draag je zorg voor aanpassingen aan hulpmiddelen (zowel elektrotechnisch als mechanisch) en voer je het benodigde (preventief) onderhoud aan hulpmiddelen uit;
  • lever je hulpmiddelen uit en stelt deze in;
  • pas je hulpmiddelen aan en stelt deze zorgvuldig af;
  • draag je zorg voor een passende oplossing indien een reparatie of aanpassing ter plaatse niet mogelijk is en maak je hierover afspraken;
  • ga je inventief te werk bij het oplossen van technische problemen en adviseer je de klant om problemen in de toekomst te voorkomen cq. beperken;
  • los je optredende problemen zelfstandig op en informeer je zo nodig belanghebbenden;
  • in voorkomende gevallen draag je zorg voor het keuren van de hulpmiddelen;
  • draai je mee in het storingsdienstrooster (24/7).

Als Servicemonteur buitendienst/Monteur keuringen bij Kersten Hulpmiddelenspecialist beschik je over de volgende competenties:
We zijn op zoek naar een communicatieve en zelfstandige Servicemonteur buitendienst die graag met mensen werkt. Je hebt affiniteit met onze doelgroep (ouderen en mensen met een beperking) en haalt voldoening uit het helpen van deze mensen. Je werkt volgens afgesproken kwaliteitseisen c.q. protocollen en levert resultaat binnen de afgesproken tijd. Hierbij ga je accuraat te werk en kun je snel schakelen tussen verschillende taken. In deze zelfstandige functie is het van belang dat je graag onderweg bent en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.

De Servicemonteur buitendienst/Monteur keuringen beschikt over het volgende opleidingsniveau:
Om de functie van Servicemonteur buitendienst goed te kunnen vervullen, beschik je over kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding, niveau 3/4 (WTB/Elektrotechniek/Mechatronica/Elektronica), aangevuld met enkele jaren ervaring in een zelfstandige buitendienstfunctie. Aanvullende cursussen op het gebied van Stigah keuringen en NEN 3140 certificering zijn een vereiste.

Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan gemeenten (Wmo), zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgkantoren. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliëntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliënten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 500 medewerkers, verdeeld over 12 vestigingen.

Bedrijfscultuur:
Ons belangrijkste cultuurkenmerk is de passie voor het vak die door alle medewerkers wordt gedeeld. Van de Marketingmedewerker tot de monteur en van de directie tot de administratief medewerker: werken bij Kersten betekent werken voor mensen in Nederland die nét dat extra beetje zorg nodig hebben. De cliëntbeleving staat bij iedere medewerker centraal. Ons motto is niet voor niets: niet de grootste, wel de beste! Passie voor het vak is dus overduidelijk aanwezig. Er heerst een informele werksfeer, waarbij collega’s op een hele prettige manier met elkaar om gaan!

Wat heeft Kersten Hulpmiddelenspecialist jou te bieden?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal & Techniek. Daarnaast biedt Kersten een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder deelname aan een pensioenregeling, een tegemoetkoming in je fitnessabonnement en collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen.

Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan? U kunt dan contact opnemen met Jenny Gamble via telefoonnummer: 06-13326864. Zij beantwoordt graag jouw vragen. Weet je nu al dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Stuur dan direct jouw motivatiebrief en CV naar onze afdeling HR via vacature@kerstenhulpmiddelen.nl.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.