logo-kersten
 

Monteur binnendienst – Roermond

Publicatiedatum: 18 juni 2021

Wij zijn op zoek naar een monteur binnendienst
Startdatum: z.s.m.
Locatie: Roermond
Uren: 38 uur per week (fulltime)

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. Voor onze business unit Depot, waarin we zorgkantoren ontzorgen in het onderhouden en repareren van cliëntgebonden hulpmiddelen (zoals met name rolstoelen) zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van monteur hulpmiddelen.

Wat ga je doen?
Als monteur in de werkplaats ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor het assembleren van hulpmiddelen. Het betreft hulpmiddelen die zijn afgestemd op de hulpvraag van de cliënt. Elk hulpmiddel is anders en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Uiteraard controleer je op basis van de ordergegevens of het hulpmiddel compleet is. Je gaat netjes om met voorraden en gereedschappen en je houdt jouw eigen werkplek netjes, opgeruimd en schoon. Kortom: met jouw technische skills zorg je ervoor dat de cliënten veilig en onbezorgd gebruik kunnen maken van het hulpmiddel.

Jij past bij ons…
…..als jij met jouw technische vaardigheden graag iets voor iemand anders wil betekenen. Je ziet het als een uitdaging om maatwerk hulpmiddelen samen te stellen. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. Verder ben je een doorzetter, ook als het werk een keer langer duurt blijf jij nauwkeurig en werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen. De cliënt rekent immers op het hulpmiddel dat door jou wordt samengesteld.

Wij zoeken een collega met minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke technische rol (bijvoorbeeld als fietsenmaker of automonteur). Daarnaast beschik je over een werk- en denkniveau dat gelijkwaardig is aan een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3 in technische richting. Je hebt ambitie: na een gedegen inwerkperiode waarin je jouw vaardigheden laat zien en productkennis op doet, kun je doorgroeien naar depothouder. In een sollicitatiegesprek vertellen we je hier graag meer over!

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt neer kunnen zetten en bieden we jou ruimte om te groeien en ontwikkelen. Jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Dit ligt bij aanvang tussen € 2.228,00 & € 2.353,00. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is je ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk en daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en een bijdrage aan je fitness abonnement.

Ga jij ervoor?
Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team. Zie jij jezelf werken in deze functie? Wij maken graag kennis met jou! Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail met Rene Jacobs (06-11164673 of renejacobs@kerstenhulpmiddelen.nl). Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen naar onze adviseur Mens & Organisatie Frank van Rens: frankvanrens@kerstenhulpmiddelen.nl.

** Deze vacature wordt intern en extern gelijktijdig opengesteld, bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.